Francisca a câștigat lupta cu kilogramele nedorite: „Nu mai cred în diete, cred doar într-un stil de viață sănătos” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:
Francisca a câștigat lupta cu kilogramele nedorite: „Nu mai cred în diete, cred doar într-un stil de viață sănătos” INTERVIU EXCLUSIV
Sursa foto: instagram @franciscaofficial

Dacă în trecut s-a confruntat cu oscilații în greutate, astăzi Francisca arată senzațional! Despre asta, dar și despre modul în care a reușit să „topească” 20 de kilograme, ne-a spus artista într-un interviu exclusiv marca csid.ro.

Francisca este într-o formă de zile mari

CSID: Francisca, știm că în trecut te-ai confruntat cu kilogramele nedorite. Spune-ne, cum ai reușit să ajungi la această formă de invidiat în care te vedem astăzi cu toții?

Francisca: Da, este adevărat, am avut cu 20 de kilograme mai mult decât am acum.

(…) Mă confruntăm mereu cu kilogramele în plus și cum dietele deja nu mai dădeau randament, am ales să trec pragul unui specialist, dnei Carmen Barcan, care m-a ajutat enorm în tot acest proces, m-a ajutat cu terapii corporale, cu sfaturi nutriționale și mi-a fost alături precum un terapeut. A fost îngerul meu păzitor în toată această călătorie (râde). Astfel că am reușit să slăbesc, să mă tonifiez și să obțin practic un aspect mai plăcut al pielii mai plăcut în doar câteva luni.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ciska (@franciscaofficial)

CSID: A fost un proces anevoios și îndelungat?

Francisca: Nicidecum! Pentru că nu m-am înfometat, nu am schimbat nimic radical. Și acest proces continuă, căci deja nu mai e vorba de o dietă, ci de un stil de viață. Astăzi mănânc calitativ și nu cantitativ, pun accent pe produsele sănătoase, respect mesele și fac mișcare. Și merg în continuare la proceduri pentru menținere.

CSID: Astăzi cum te menții?

Francisca: La fel, printr-un stil de viață echilibrat. Mănânc orice, mănânc normal, educându-mi corpul în acest fel. Corpul meu deja după ce lipsesc de la sală sau mănânc ceva mai mult, îmi cere singur un detox.

(…) Menținerea în cazul meu constă tot în proceduri corporale, într-un regim alimentar echilibrat. Eu cred mult în faptul că trebuie să ne respectăm corpul și să îl tratăm ca pe un templu.

(…) Sunt atentă la ce mănânc, sunt atentă la cantități, la calitatea produselor și alimentelor pe care le consum.

CSID: Sportul și nutriția sănătoasă au devenit un stil de viață în cazul tău?

Francisca: Da! Sportul și nutriția sănătoasă sunt parte din mine și deja un stil de viață. Nu cred în diete, cred doar într-un stil de viață în plin echilibru.

CSID: Un sfat pentru tinerele doamne care se confruntă cu acumularea rapidă a kilogramelor? Când ar trebui acestea să ajungă la un specialist?

Francisca: Sfatul meu ar fi să apeleze la un specialist. În cazul în care nu își permit acest lucru, să fie atente la ce consumă. Atât.

(…) Există atâta informație pe internet! Oricine știe că nu trebuie să faci combinații nebune, că nu trebuie să mănânci și imediat să te bagi la somn, că trebuie să faci mișcare!

(…) Și să fiți ambițioase, doamnelor! Orice vă propuneți, cu o doză de ambiție, reușiți!

Citește și: Adina Halas, despre tiroidita Hashimoto: „Pot spune că mănânc foarte rar și doar cu titlu de excepție gluten” INTERVIU EXCLUSIV

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân