Dieta cu care a slăbit Monica Anghel. Ce face vedeta când are poftă de dulce

Află dieta cu care a slăbit Monica Anghel peste 30 de kilograme. Vedeta urmează un regim foarte strict, uneori nu mănâncă 24 de ore.
  • Publicat:
  • Actualizat:

La vârsta de 51 de ani, artista Monica Anghel arată și se simte mai bine ca niciodată. Vedeta a slăbit foarte mult în ultimii ani, în special după operația suferită la coloană, în 2017. Medicul care a operat-o atunci i-a recomandat să mai slăbească puțin dacă vrea să scape de dureri, iar Monica Anghel nu a stat pe gânduri. Deși unii spun că vedeta ar fi făcut micșorare de stomac, ea contrazice aceste afirmații și spune că a obținut rezultatele doar schimbându-și radical stilul de viață.

Cât a slăbit Monica Anghel

La un an după ce a fost operată pe coloană, Monica Anghel cântărea cu 30 de kilograme mai puțin. De ajutor în menținerea greutății obținute a fost și terapia psihologică, mărturisește vedeta.

„Este deja un stil de viață. Procesul meu de slăbire a fost un an și trei luni, dar după ce s-a încheiat acest an, eu mi-am continuat acest stil de viață. A fost foarte important în acest proces de schimbare psihologul meu, deoarece îți dă niște cârlige de care te agăți atunci când vrei să o iei razna”, a mai spus Monica Anghel.

„Pentru că în ultima vreme s-au spus multe despre mine, că mi-am tăiat stomacul, că sunt bolnavă, că iau nu știu ce picături, din ianuarie voi posta tot ceea ce mănânc şi ce fac şi cum fac. Aşa că din ianuarie vă voi arată totul, sper să reușesc să fac asta zilnic”, a scris Monica Anghel pe Instagram.

Dieta cu care a slăbit Monica Anghel. Ce face vedeta când are poftă de dulce
Foto: Facebook @Monica Anghel

Dieta cu care a slăbit Monica Anghel. Cu ce înlocuiește vedeta dulciurile

Dieta cu care a slăbit Monica Anghel are la bază principiul de fasting, adică face pauze lungi în care nu mănâncă, uneori ajungând chiar și la 24 de ore. În ceea ce privește alimentația, aceasta se bazează pe salate, carne slabă, pește și lactate. De asemenea, dulciurile au fost excluse total și înlocuite cu fructe.

Fac fastingul acela de 20 de ore și câteodată de 24 de ore. Mănânc salată cu carne, salată cu pește, salată cu brânză, salată cu ouă. Când simt nevoia de ceva dulce, mănânc niște fructe, beau apă foarte multă, 2,5 litri pe zi.

Am slăbit cam 7 kilograme din martie până în decembrie. Vreau să fie un mod de viață, pentru că mă simt foarte bine, am foarte multă energie. Organismul nu mai are nevoie să consume energia ca să digere mâncarea și atunci am energie să fac o groază de alte lucruri”, a mai spus Monica Anghel într-un interviu pentru revista Viva.

Monica Anghel le-a dezvăluit fanelor sale meniul unei zile.

„Prânzul la ora 13 – grătar din mușchiuleț de porc, fără sare și un ardei gras roșu, crud, fără sare. Cină la ora 17 – 1 iaurt normal cu 2 linguri de tărâțe de ovăz și o linguriță de miere. Apă 2 litri, cafea sau ceai fără zahăr. Încearcă o săptămână, dar mănâncă doar ce ți-am spus eu, nimic altceva. Nu sunt medic, dar la mine este eficient. Sigur că cel mai bine consulți un nutriționist, eu doar spun ce a funcționat la mine”, a răspuns Monica Anghel.

Pe lângă regim alimentar, vedeta face și sport, merge la sală, unde face cardio și ridică greutăți, „dar nu mai mari de 20 de kilograme, deoarece am fost operată pe coloană și trebuie să am grijă. Acasă lucrez cu greutăți foarte mici”.

„Mi s-a schimbat viața, am altă poftă de viață, am alte lucruri în cap, mă văd făcând alte lucruri. Îmi vin idei, am energie. Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am mai multă energie”, spune ea.

De ce a vrut Monica Anghel să slăbească

Monica Anghel a avut parte de o transformare spectaculoasă. Este într-o formă de invidiat și plănuiește să mai dea jos câteva kilograme. Însă, contrar așteptărilor, vedeta nu a făcut marea schimbare din motive estetice. Se pare că Monica Anghel a decis că trebuie să slăbească după o discuție cu medicul. Starea de sănătate îi cerea acest lucru, scrie Cancan.

„Vreau să mă simt bine, nu e niciun obiectiv. Important este să nu mă mai doară absolut deloc niciun fel de articulație, pentru că ăsta a fost motivul pentru care mi-am dorit să încep să slăbesc încă puțin mai mult decât am slăbit. Începuse să mă doară șoldul și genunchiul și am zis OK, trebuie să mai slăbesc un pic, asta după ce am vorbit cu doctorul Marius Catană, cel care m-a operat pe coloană. M-am dus la el și mi-a spus: Probabil că nu ar fi rău să mai slăbești încă ceva.

În momentul în care nu o să mai am niciun fel de durere în articulație, aceea este greutatea optimă. Degeaba spun eu: vreau să mai slăbesc 3 kilograme sau 10, nu are legătură cu numărul kilogramelor. În momentul în care simți că, după o perioadă de timp, nu te mai doare nimic, înseamnă că aceea este greutatea optimă”, a declarat Monica Anghel.

Urmărește CSID.ro pe Google News