Ce dietă a ținut Micutzu ca să slăbească 50 de kilograme. Alimentul pe care l-a exclus din regim timp de 8 luni

  • Publicat:

Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu din filmul Teambuilding, a slăbit spectaculos în ultimii ani. El a scăpat de peste 50 de kilograme urmând o dietă strictă și făcând mult sport.

Declicul l-a avut când și-a însoțit un prieten la spital pentru a se opera pentru micșorarea stomacului. S-a pus pe cântar și a realizat că are, ca și prietenul său, 167,8 kilograme. „M-am panicat, mai mult decât conștientizat”, a declarat Micutzu.

„Proiect nou anul ăsta. Abia acum am curajul să spun asta. Îmi e rușine, dar în poza din stânga aveam 167,8 kilograme. În dreapta 120. Au trecut trei ani și ceva și niște muncă. Postarea asta nu e pentru oamenii ăștia perfecți din unele comentarii, e pentru oamenii grași care au nevoie să înțeleagă că lucrurile se pot rezolva. Vă pupă fratele”, scria Micutzu, pe contul său de Facebook, la începutul anului 2019.

La ce aliment a renunțat Micutzu ca să slăbească

Micutzu a povestit într-un interviu pentru Digi24 că a fost nevoit să renunțe la carne și carbohidrați ca să dea jos kilogramele în plus.

„Am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni în care nu am mai mâncat deloc carne. A contribuit foarte mult.

Iar apoi clasicul fără carbohidrați, fără zahăr, băuturi. Plus sport, mers aproape zilnic cu bicicleta, mai ales vara făceam aproape 20 de kilometri. În 3 ani am slăbit 50 de kilograme”, a spus Cosmin Nedelcu.

Am senzația de multe ori că pot să dezamăgesc oamenii

Cât privește cauzele care au dus la îngrășare, Micutzu povestește că viața de comediant este destul de stresantă, „mai ales dacă ai o mentalitate ca a mea, destul de prăpăstioasă. Am senzația de multe ori că pot să dezamăgesc oamenii”.

„E o căutare nesfârșită pentru a mă perfecționa și a nu dezamăgi. Așa intervine stresul și tinzi să lași un pic deoparte chestiile astea care țin de tine, de sănătatea ta, de a mânca corect, de a nu mânca la ore târzii, de a nu bea alcool des, de a pierde nopțile etc.

Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 de kilograme… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș”, a povestit Micutzu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân