Cum trebuie să fie bărbatul, în viziunea Ramonei Bădescu

Invitată în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Ramona Bădescu ne-a vorbit despre cum trebuie să fie bărbatul, în viziunea ei.
  • Publicat:

Invitată în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Ramona Bădescu ne-a vorbit despre cum ar trebui să fie un bărbat, în viziunea ei.

Actrița în vârstă de 54 de ani spune că niciodată nu i-ar plăcea ca bărbatul de lângă ea să facă treburile casnice.

„Nu mi-ar plăcea niciodată să simt alături de mine un bărbat care să spele vasele, să pună mașina de spălat, să calce. Nu, sunt de modă veche. Bărbatul meu, în primul rând, trebuie să fie mai puternic decât mine. Să simt că sunt orgolioasă și fericită să fiu iubită de acel bărbat, să mă simt dorită și onorată că sunt femeia acelui bărbat și că el este bărbatul meu”, a spus Ramona Bădescu în emisiune „Ce se întâmplă, Doctore?”.

În viziunea actriței, bărbatul trebuie să fie un om puternic, care să te cucerească tot timpul, să fie îndrăgostit tot timpul de tine, să te facă să înțelegi că ești femeia visurilor lui, că ești idolatrizată și că se gândește la tine ca la o regină.

„Bărbatul trebuie să facă treaba lui. Să se ducă la muncă, să muncească, să aducă acasă banii pe care femeia trebuie să-i gestioneze. Ca o familie în care bărbatul cu femeia trebuie să se completeze, nu să se unească în aceeași direcție”, explică actrița în vârstă de 54 de ani.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult