Ce dietă ține Gina Pistol pentru a slăbi după naștere. Câte kilograme are acum iubita lui Smiley

  • Publicat:
Ce dietă ține Gina Pistol pentru a slăbi după naștere. Câte kilograme are acum iubita lui Smiley
Sursa foto: Colaj Instagram @Gina Pistol

Gina Pistol a început să țină dietă după nașterea micuței Josephine. Vedeta ajunsese la 80 de kilograme în timpul sarcinii, dar a scăpat de 15 dintre ele la scurt timp după naștere. 

Acum, Gina Pistol cântărește 65 de kilograme și poartă mărimea M la haine. Dar vrea să revină la silueta silfidă mărimea S de dinainte de sarcină. Așa că s-a pus pe treabă și ține o dietă pe care a împărtășit-o cu fanii ei de pe Instagram.

Gina Pistol nu este adepta dietelor drastice. Meniul vedetei într-o zi obișnuită

Vedeta a dezvăluit pe InstaStory meniul ei complet de slăbire într-o zi obișnuită, compus din 1.200 de calorii.

Sursa foto: Colaj Instagram @Gina Pistol

Dimineața mănâncă un castron de salată orientală de 300 de grame, care are numai 264 de calorii. Ulterior bea 500 mililitri de ceai verde cu lămâie.

La prânz, Gina Pistol mănâncă 300 de grame de chifteluțe cu hrișcă și 50 de grame de sos tzatziki. În total, 416 calorii.

La cină mănâncă o porție de ficăței de pui cu piure de legume și salată de varză (250 de grame), care însumează 295 de calorii.

https://www.csid.ro/dieta-sport/dieta-si-nutritie/exemple-de-meniuri-cu-1-200-de-calorii-pe-zi-pentru-o-saptamana-dai-jos-1-kilogram-in-7-zile-19130298/

Ca gustări, Ginei Pistol îi sunt permise fructele între mese, dar nu în exces. Bugetul de calorii rămas după mesele principale este de doar 225 de calorii, așa că trebuie să se limiteze la un fruct proaspăt și cel mult 50 de grame de caise deshidratate (164 calorii).

Sursa foto: Instagram @Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna aprilie a acestui an. Smiley a publicat atunci un videoclip în care a surprins ultimele momente dinaintea nașterii.

Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: Am devenit părinți!. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta. Fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.

Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioadă asta! Să fie soare!, este mesajul emoționant transmis de Smiley.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân