Gina Pistol și Smiley au devenit părinți. Smiley: E cea mai frumoasă poveste din viețile noastre

  • Publicat:
  • Actualizat:
Gina Pistol și Smiley au devenit părinți. Smiley: E cea mai frumoasă poveste din viețile noastre

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți, după ce prezentatoarea de TV a născut o fetiță sănătoasă, în urmă cu o zi. Copilul are 3,2 kilograme și 51 de centimetri lungime, iar medicul spune că este „perfectă”.

Smiley a publicat un videoclip în care a surprins ultimele momente dinaintea nașterii.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: «Am devenit părinți!». Gina se simte bine, a născut în seara aceasta. Fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.

Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioadă asta! Să fie soare!”, este mesajul emoționant transmis de Smiley.

Gina Pistol: Șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici

Gina Pistol spunea în urmă cu câteva luni că șansele de a rămâne însărcinată pe cale naturală erau foarte mici, însă „miracolul” s-a întâmplat.

„Noi acum inseamna TREI! In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine.

In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!

Este mult ras, mult plans de fericire, multa sustinere si multa emotie in viata noastra si in acest oracol video pe care il impartim cu voi, cu toata recunostinta pentru sustinerea si mesajele pe care le-am primit pana acum. Multumim”, a scris Gina Pistol, pe Instagram.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân