Cristina Șișcanu a slăbit 25 de kilograme după naștere cu această dietă

  • Publicat:

Cristina Șișcanu, soția prezentatorului TV Mădălin Ionescu, slăbește și nu se mai oprește. Ea ține în prezent dieta sonslim recomandată de nutriționista Sonia Burtic, cu care a slăbit în urmă cu doi ani peste 25 de kilograme.

De la 87 de kilograme, cât cântărea inițial după naștere, vedeta a ajuns la 60 de kilograme și nu se dă bătută până nu ajunge la greutatea pe care și-o dorește.

Cristina Șișcanu spune că această dietă o ajută să dea jos 5 kilograme în numai 18 zile.

Prima etapă presupune detoxul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente, dar care mă va ajuta să scap de kilogramele neprietenoase. Am mai ținut un regim conceput de Sonia înainte de sărbătorile de iarnă și am slăbit 5 kilograme în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă, a scris Cristina Șișcanu, într-un mesaj pe pagina sa de Instagram.

Dieta Cristina Șișcanu – cum a slăbit vedeta 25 de kilograme

Soția lui Mădălin Ionescu a reușit să slăbească 25 de kilograme cu această dietă.

Am avut 87 de kilograme şi am slăbit 27 de kilograme. Acum am 60, dar aş vrea să mai dau două-trei kilograme jos. Cât am fost însărcinată am poftit la foietaje, dar acum am grijă, mă abţin. Meniul pe care l-am ţinut a fost dat de o doamnă doctor nutriţionist, Sonia Burtic. Am renunţat la dulciuri, deşi mai mănânc, atunci când am poftă, ciocolățele cu stevia pe post de îndulcitor.

Dimineaţa pot mânca trei tipuri de mic dejun. Aş putea mânca 35 de grame de fulgi de ovăz cu iaurt şi îndulcitor de stevia. Sau brânză slabă, legume şi 2 felii de secară. Sau 2 ouă fierte cu avocado şi 2 felii de pâine. Apoi mai iau o gustare de fructe, fără struguri sau banane. La prânz, tot aşa, pot alege din trei feluri. Peşte la grătar sau la cuptor cu legume, 400 ml de ciorbă, fără cartofi, sau supă cremă, povestea Cristina Șișcanu la sfârșitul anului 2019.

Astăzi am luat prânzul cu Sonia ( Son-Slim Cabinet Th.Nutritionist by Sonia Burtic). Desi cumva iau masa cu Sonia mereu,…

Posted by Cristina Siscanu Ionescu on Friday, 2 April 2021

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”