Martha Stewart, piele perfectă la 80 de ani! Ce mănâncă și ce produse cosmetice folosește?

21.04.2021
Martha Stewart, piele perfectă la 80 de ani! Ce mănâncă și ce produse cosmetice folosește?
Sursa foto: Shutterstock

Martha Stewart este o personalitate cunoscută pentru emisiunile culinare. La aproape 80 de ani, vedeta și-a construit un renume la nivel mondial, fiind apreciată de milioane de oameni.

Însă nu doar gătitul o pasionează pe Martha. Deși împlinește anul acesta 80 de ani, Martha Stewart nu își arată vârsta. Pielea ei este strălucitoare și aproape lipsită de riduri. Care este secretul ei anti-aging?

Sucurile naturale verzi, secretul de beauty al Marthei Stewart

Martha Stewart a recunoscut într-un interviu pentru revista Harper’s Bazaar că rutina ei de beauty presupune în primul rând consumul de sucuri naturale.

Sucul verde este preferatul meu. Cred că poate fi considerat unul dintre secretele pielii strălucitoare și a părului sănătos. Îmi place să combin diverse legume și fructe. Castraveți, pătrunjel, mentă, ghimbir, portocale, tulpini de țelină, ananas, de toate, spune Martha.

În plus, Martha recunoaște că nu consumă în exces alcool și nici nu a fumat vreodată.

Martha Stewart se demachiază cu ulei de bebeluși

Cât privește rutina de beauty, Martha Stewart spune că nu merge niciodată la culcare fără să se demachieze. Vedeta folosește ulei de bebeluși pentru a îndepărta machiajul.

În fiecare dimineață, Martha se trezește foarte devreme, în jur de ora 5. Dar nu iese din casă până nu folosește o mască de față, pe care o lasă să acționeze timp de o oră.

Îmi plac măștile cu colagen și cele cu canabidiol. Sunt hidratante și calmează eventualele iritații, spune Martha.

De asemenea, vedeta spune că se ferește să se expună la soarele puternic și folosește zilnic cremă de protecție solară. Ea amestecă fondul de ten cu crema solară și astfel obține atât protecția pielii, cât și uniformizarea nuanței tenului.

Sursa foto: Profimediaimages.ro

Tratamentele injectabile o ajută să își mențină frumusețea pielii

Martha Stewart nu a făcut niciodată peeling, dar recunoaște că mai face tratamente injectabile de două ori pe an.

Îmi place să am grijă de pielea mea. Sunt la curent cu noile tehnologii, lasere pentru înfrumusețare, toate lucrurile astea care te ajută să arăți mai bine. Nu e vorba neapărat că te întineresc. Aceste tratamente ajută pielea să își mențină elasticitatea și asta de fapt îți oferă un aspect mai tineresc, spune ea.

Totodată, Martha dezminte zvonurile conform cărora ar fi apelat la chirurgia estetică.

Oamenii spun mereu că de-asta arăt bine, că m-am operat. Nu este adevărat, nu am făcut asta. Doar am grijă ce mănânc și mă mai răsfăț din când în când cu un tratament care îmi ajută pielea să rămână sănătoasă, spune Martha.

Recomandare video
Top 5 alimente sănătoase care îngrașă