Gina Pistol, însărcinată în șase luni. Cum arată și ce pofte are: „Aș bea borș”

Gina Pistol și-a arătat recent burtica, în luna a șasea de sarcină și a vorbit deschis despre poftele, mai mici sau mai mari, pe care le are.
19.11.2020 | Alexandra Necsoiu

Gina Pistol este însărcinată în șase luni, iar în curând, ea și Smiley vor deveni părinți pentru prima oară. Vedeta își ține la curent fanii cu detalii legate de sarcină, iar recent a postat pe rețelele de socializare câteva imagini în care își arată burtica de graviduță și cum are grijă de pielea ei în această perioadă.

Îmbrăcată într-un halat alb pufos, vedeta este tare mândră și fericită de sarcina avansată și chiar dezvăluie poftele pe care le are.

”Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie. Dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a spus vedeta.

Vestea sarcinii

Gina Pistol a anunțat în urmă cu câteva luni că este gravidă, deși avea șanse foarte mici să rămână însărcinat pe cale naturală din cauze medicale. În toată acea perioadă vedeta a fost urmărită de paparazzi și au apărut zvonuri în privința sarcinii, însă cuplul a păstrat acest secret timp de câteva luni, iar anunțul a fost făcut printr-un mesaj pe rețelele de socializare și un video postat pe canalul de Youtube al câtărețului.

„Noi acum inseamna TREI! In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult ras, mult plans de fericire, multa sustinere si multa emotie in viata noastra si in acest oracol video pe care il impartim cu voi, cu toata recunostinta pentru sustinerea si mesajele pe care le-am primit pana acum. Multumim”, a scris Gina Pistol, pe Instagram.