Carmen Bruma slabeste uneori inainte de vacante. Vezi de ce! EXCLUSIV

Dupa vacanta de Sarbatori, multa lume se plange de cateva kilograme in plus. Carmen Bruma insa este la fel de supla si de in forma, chiar daca nu se abtine de la dulciuri. Iata cum reuseste sa-si mentina greutatea optima!
  • Publicat:
Carmen Bruma slabeste uneori inainte de vacante. Vezi de ce! EXCLUSIV
Carmen Bruma slabeste uneori inainte de vacante. Vezi de ce!
Dupa vacanta de Sarbatori, multa lume se plange de cateva kilograme in plus. Carmen Bruma insa este la fel de supla si de in forma, chiar daca nu se abtine de la dulciuri. Iata cum reuseste sa-si mentina greutatea optima!

CSID: Care a fost meniul tau de Craciun si Revelion?
Carmen Bruma: In general, in vacante meniul meu cuprinde mai putine restrictii decat de obicei. Am insa doua reguli pe care incerc sa le respect: fac aproape zilnic sesiuni scurte si intense de antrenament si am grija sa nu mananc dulciuri la masa de seara. In rest, imi dau voie sa mananc orice aliment de care mi-e pofta.

CSID: Cum te-ai mentinut de Sarbatori?
Carmen Bruma: Am facut aproape zilnic miscare. Din bagajul meu nu lipsesc niciodata coarda si pantofii de sport. Mai exista o varianta pe care o practic din cand in cand: am grija ca la plecarea in vacanta sa am 2 kg in minus fata de greutatea mea normala, astfel ca eventualul surplus vine pe un teren deficitar, iar la final nu exista… „pagube”.:)

CSID: Cu ce ai inlocuit dulciurile?
Carmen Bruma: Nu le-am inlocuit, le-am mancat cu mare placere …:) mai putin seara.

CSID: Care sunt tentatiile carora nu le poti rezista?
Carmen Bruma: Imi plac foarte mult dulciurile, in special cele din bucataria arabeasca, baclavalele, kataiful sau budinca egipteana Um Ali.

CSID: Ce le recomanzi la inceput de an femeilor care vor sa se apuce sa slabeasca?
Carmen Bruma: Sa se informeze din surse credibile, sa nu creada in regimurile care promit rezultate spectaculoase in scurt timp, sa aiba rabdare, sa fie perseverente, consecvente, dar nu obsedate de slabit.

CSID: Crezi ca slabirea e o misiune costisitoare la ora actuala?
Carmen Bruma: Nu.Cred ca tine de organizare, disciplina si vointa. Ca sa slabesti nu trebuie sa mananci homar flambat si trufe….Functioneaza si cu piept de pui la gratar si salata verde:).

CSID: Care ar fi cel mai ieftin regim de viata sanatos?
Carmen Bruma: Un regim alimentar care sa excluda grasimile nesanatoase, sosurile, produsele de patiserie, faina alba, sucurile de orice fel si partial fructele. La capitolul miscare, nu trebuie sa mergi obligatoriu la o sala, poti face antrenamente foarte eficiente si acasa. In curand o sa va demonstrez concret si cum…

Sursa foto: Facebook

Citeste si: Carmen Bruma-Vrei sa ai un corp perfect? Mananca la 4 dimineata!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân