Trăsături pe care le au în comun APROAPE toți infidelii

  • Publicat:
Trăsături pe care le au în comun APROAPE toți infidelii
Sursa foto: shutterstock

Oricine poate fi infidel, însă există câteva trăsături comune pe care le împart persoanele care trădează. Iată care sunt acestea!

Deşi este un subiect extrem de controversat, infidelitatea poate fi uşor de identificat. Toate persoanele care îşi trădează partenerii se înscriu în tipare bine descrise de specialiştii în relaţii. Iată câteva dintre ele.

Infidelii nu te vor striga niciodată pe nume

Se pare că cei care își strigă iubitele pe nume precum „baby” sau „scumpo”, o fac dintr-un singur motiv: pentru a se asigura că nu încurcă numele cu ale celorlalte femei.

Infidelii stăpânesc arta manipulării

Specialiștii susțin că persoanele infidele pregătesc, de cele mai mult ori, terenul în avans. Astfel, ele vor pregăti minciuni menite ca în viitor să le acopere urmele. Pot deveni extrem de convingători atunci când mint.

Citește și: 5 modalități prin care îți poți gestiona relația cu un partener nesigur și care nu are încredere în el

Nu sunt neapărat indisponibili, dar nu sunt nici disponibili complet

Vor practica love bombing-ul de la prima întâlnire. Totul va merge minunat între voi la început, urmând că sentimentele puternice și dorința să dispară. Dacă partenerul tău începe să se vadă și cu alte persoane și îți ascunde asta, să nu te miri dacă primul semn al infidelității va fi distanțarea.

Citește și: Ce face „Love Bombing” cu creierul și corpul tău

Se justifică chiar și atunci când nu este cazul

Ți-e familiară expresia „nu e vina ta, problema e la mine”? Ei bine, infidelii au obiceiul să spună des acest lucru, însă… viceversa. Dacă va incpe să te facă să te îndoiești de tine, înseamnă că acesta poate fi un semn că partenerul tău încearcă să te manipuleze și să te facă să te simți vinovată pentru nevoia lui de trăda sau jongla cu relațiile.

Sunt impulsivi și nu își asumă riscuri

Infidelii sunt alimentați de putere și de risc. Cu toate că înlăuntrul lor se ascund persoane lipsite de încredere, care se simt neiubite și frustrate, iar acest lucru poate avea fundament în copilărie sau în alte tipuri de traume experimentate de-a lungul vieții. Cu alte cuvinte, problema nu este la tine, ci la ei. Discerne asta!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân