Prima zonă a trupului pe care o speli la duș îți dezvăluie personalitatea

  • Publicat:
Prima zonă a trupului pe care o speli la duș îți dezvăluie personalitatea
Sursa foto. envato

Fiecare dintre noi are propriul ritual de îngrijire, însă te-ai gândit vreodată că faptul că alegi să îți cureți fața pentru prima oară spune multe despre tine și personalitatea ta? Interactiv, dar atât de interesant! 

Felul în care te speli îți dezvăluie personalitatea. Care este primul loc spre care îți îndrepți atenția? Află în continuare detalii.

Fața

Dacă prima zonă pe care o speli este fața, înseamnă că cele cinci simțuri (văzul, auzul, mirosul, gustul și simțul tactil) sunt foarte importante pentru tine.

Cu alte cuvinte, ești preocupată de imaginea ta, de felul în care te văd și percep ceilalți, alegi cu grijă ce transmiți celorlalți. Te dezarmezi ușor atunci când ceilalți nu au o părere bună despre tine. Și ai tendința să experimentezi și episoade anxioase atunci când ești respinsă.

Citește și: Calitățile extraordinare care îți arată că ai o personalitate rar întâlnită

Umerii și gâtul

Despre cei care acordă atenție umerilor și gâtului la duș se spune că sunt foarte pragmatici și muncitori, că sunt firi competitive și că nu acceptă un eșec sau un refuz al vieții. Altfel spus, sunt ambițioși și capabili de orice pentru a-și atinge scopurile.

Sânii

Prima dată acorzi atenție pieptului? Află că te simți confortabil în pielea ta, că ești bine cu tine și ai multă încredere în forțele proprii. Cei din jur îți admiră calitățile, fapt ce te ajută să ai și o stimă atât de ridicată.

Mâinile și picioarele

Dacă alegi să îți speli mâinile și picioarele la început, înseamnă că ești o persoană modestă, practică, cu principii foarte bine definite de viață. Și mai poate însemna că ești o luptătoare și că ai o voință de fier.

Citește și: Vrei să știi ce personalitate ai? Spune-mi de ce tip de partener ești atras!

Părul

Dacă prima zonă pe care ai tendința să o speli este podoaba capilară, înseamnă că ești o persoană organizată, că îți place disciplina în tot ce faci și că nu îți scapă nimic. Ai o voință de fier, ești fermă în tot ce faci și nu permiți nimănui să te dezarmeze.

Zona intimă

Dacă acorzi o deosebită atenție acestei zone atunci când intri la duș, înseamnă că ești o persoană introvertită, ai o personalitate timidă și ești lipsită de încredere. Nu obișnuiești să socializezi foarte mult, fapt ce te poate arunca și într-o zonă de frustrare. Ceilalți te privesc cu scepticism și cu greu legi legături sociale/romantice.

Citește și: Oamenii cu acest tip de personalitate au o viață sexuală mai intensă. STUDIU

Surse: iHeart, Times of India, The Sun

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân