Încă lucrezi de acasă? Iată cum să ai energia la cote optime!

  • Publicat:
Încă lucrezi de acasă? Iată cum să ai energia la cote optime!
Sursa foto: pexels

Cu toții am resimțit contextul pandemic profund. Unora ne-a priit, altora mai puțin. Dacă, însă, te numeri printre persoanele care adoră să lucreze încă de acasă, iată 3 ponturi pentru a avea o rutină excelentă chiar din confortul casei tale! 

Cum să faci lucratul de acasă mai plăcut

Redecorează-ți biroul sau spațiul în care lucrezi

Unele persoane își țin laptopul în pat, iar agenda, telefonul sau cafeaua, alături pe noptieră. Altele, fac din spațiul de lucru un adevărat altar! Dacă nu faci parte din cea de-a două categorie, poate ar fi timpul să schimbi ceva. Nu de alta, dar odată cu disciplină și ordinea, vor veni și alte rezultatele, vei vedea. Vei fi mai productivă și mai mulțumită de tot ce faci.

Așează-te la un birou, pune-ți obiectele de decor preferate (fotografii, lumânări parfumate, suveniruri, etc), ia-ți laptopul și cafeaua și vei vedea cum spațiul tău va capăta o nouă aură!

Citește și: Lucratul de acasă: benefic sau nu sănătății tale?

Fă-ți un TO DO LIST și ține-te de ea

Cu cât te organizezi mai bine și într-un mod cât mai plăcut, cu atât vei avea mai multă energie să muncești.

Așadar, ia-ți o agendă nouă, cu secțiuni bine trasate care să te ajute să păstrezi totul organizat. Munca de acasă va capătă instant un alt sens, iar zilele de lucru vor deveni mai plăcute și mai ușoare!

Citește și: Învaţă să te organizezi când lucrezi de acasă!

Schimbă macazul: introdu o nouă băutură în rutina ta la birou

Cel mai probabil și tu bei aceeași cafea simplă, cu lapte în fiecare dimineață. Ce ar fi dacă ai face o schimbare? Ce ar fi dacă ai opta în fiecare dimineață pentru un smoothie delicios din fructe? Nu doar că te va energiza rapid, dar va fi și mult mai benefic pentru sănătatea ta.

Citește și: Singura reţetă de smoothie verde pe care o vei folosi de acum înainte

De asemenea, dacă nu poți renunțac la cafea, alternează azi un cappucino, mâine o cafea lungă cu lapte, și tot așa. Poate că par lucruri mici, dar efectul lor este unul puternic. Dacă nu ne crezi, încearcă!

Surse: Everyday Health, The Every Girl

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân