8 lucruri pe care femeia puternică le face, dar nu vorbește niciodată despre ele!

  • Publicat:
8 lucruri pe care femeia puternică le face, dar nu vorbește niciodată despre ele!
Sursa foto: shutterstock

Femeia modernă este sigură pe sine, atentă la detalii, total independentă și mai presus de toate, PUTERNICĂ. Și chiar dacă are momente în care se simte poate copleșită, își găsește mereu resurse să se ridice și să depășească orice obstacol al vieții! 

Femeia puternică și lucrurile pe care le face, dar nu vorbește despre ele

O femeie puternică nu este nicidecum o femeie dură, ci o femeie sigură pe sine, blândă și de o bunătate infinită. Iată care sunt calitățile acesteia, despre care nu vorbește niciodată, dar care vorbesc despre ea! 

Este într-o continuă evoluție

Poate că nu a terminat două facultăți sau nu a fost premianta clasei, dar se străduiește să se informeze permanent, să fie la curent cu ultimele noutăți, iese la teatru, savurează documentare valoroase și caută să se înconjoare doar de oameni de calitate, de oameni de la care are ce învăța și care o motivează să fie cea mai bună versiune a sa.

Elimină persoanele toxice din viața sa

Femeia puternică nu are timp de pierdut cu cei care o încarcă negativ gratuit. Ba dimpotrivă! Se înconjoară doar de cei dragi, de oamenii cu adevărat valoroși în viața sa sau de cei care o inspiră.

Nu este opțiunea nimănui

Femeia sigură pe sine își da seama când este prioritate în viață unui bărbat sau a prietenilor. Și nu acceptă niciodată rolul de opțiune. Este foarte atentă la comportamentul oamenilor din viața sa și știe să traseze limite clare și să nu accepte niciodată jumătăți de măsură.

Nu îi pasă ce gândesc ceilalți despre persoana ei

A înțeles demult că atât timp cât ea este împăcată cu ea, cu alegerile ei, cu trecutul ei, cu tot ceea ce reprezintă ea ca un tot, ce spun ceilalți e prea puțin relevant.

Citește și: 10 lucruri care te fac cu adevărat valoroasă în ochii bărbaților

Este fericită cu sine

Chiar și atunci când e singură, nu face o tragedie din asta. Iese la mall, își bea singură cafeaua la terasă, merge la sală, la teatru. Faptul că nu are pe cineva cu care să facă toate aceste lucruri nu o descurajează, ba dimpotrivă.

Se acceptă pe sine

Nu i-a fost ușor, însă a ajuns și aici. Se acceptă cu bune, cu rele, cu calități și cu defecte. Atunci când ajungi într-un astfel de punct, te poți declara o învingătoare! Asta înseamnă că ai înțeles ce înseamnă iubirea de sine, acceptarea și recunoștința. De aici, viață nu îți poate aduce decât surprize!

Nu tolerează lipsa de respect

Pentru că se respectă și își cunoaște valorile și principiile după care se ghidează în viață, femeia puternică nu se va feri de a pune la punct pe oricine o tratează nepotrivit.

Are un cerc restrâns de prieteni

Puțini, dar buni! Femeia puternică este sociabilă, deschisă și empatică cu toată lumea, însă-n inima ei au loc doar câțiva prieteni, și aceia cu adevărat importanți și de bună factură. La ce să îți folosească o gașcă imensă de prieteni, când ai doar 2-3 care sunt oricând alături de tine, te înțeleg și împreuna cu care te și distrezi copios?

Citește și: Aşa arată femeia perfectă în viziunea bărbaţilor!

Surse: Hack Spirit, Nomadrs, The power of Silence

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”