10 lucruri care te fac cu adevărat valoroasă în ochii bărbaților

  • Publicat:
10 lucruri care te fac cu adevărat valoroasă în ochii bărbaților
Sursa foto: shutterstock

Atunci când vrei să atragi oameni de valoare în jurul tău, este necesar în primul rând să fii tu conștientă de propria-ți valoare că femeie. Dacă vrei să fii mereu cea mai bună versiune a ta, trăiește zi de zi la înălțimea principiilor tale! Și descoperă care sunt cele 10 lucruri care te fac cu adevărat valoroasă în ochii bărbaților! 

10 lucruri care te fac o femeie valoroasă

Femeile din ziua de azi sunt din ce în ce mai prinse de rutină, de job, ori ancorate în trecut sau în rigorile societății moderne, astfel că uită de adevărata lor esență feminină.

Citește și: În căutarea feminităţii

Bărbații vor fi întotdeauna atrași de femeile care emană o energie bună, curativă. Iată ce ai de făcut și tu pentru a te număra printre acele femei!

O femeie valoroasă știe de vrea

De la sine, înainte de toate. Mai apoi, de la relație, de la partener, de la viață!

Citește și: 10 semne care arată că eșți o femeie inteligentă

O femeie valoroasă trăiește doar în prezent

Atunci când ai capacitatea de a depăși cu ușurință problemele vieții, trăiești frumos, trăiești sănătos! Relaxează-te și bucură-te de tot ce îți oferă viața și ia totul așa cum vine.

O femeie valoroasă nu depinde de nimeni

Și mai mult, nu aleargă după confirmarea nimănui. În momentul în care tu te iubești și te apreciezi suficient de mult, nu mai ai nevoie de nimeni să îți spună cine ești!

O femeie valoroasă nu așteaptă să fie salvată

Tu știi că nu ai nevoie de un prinț pe cal alb să apară și să te scoată la lumină. Iubirea este în interiorul tău și ești împlinită tu cu tine. Iar asta, se vede și-n exterior. Și atragi precum un magnet bărbații! Siguranță de sine este întotdeauna sexy, ține minte!

O femeie valoroasă este deschisă și sinceră

Este o mare calitate în ziua de azi să fii onestă, precum o carte de deschisă. Trasează în avans limite în relațiile tale, de orice soi ar fi ele și respectă-te.

O femeie valoroasă are grijă de ea

Să arăți impecabil în orice moment al zilei, necesită efort. Și consecvență. Nu numai că vei crește astfel în ochii curtezanilor, dar te vei simți minunat în egală măsură: minte-trup-suflet!

O femeie valoroasă prioritizează liniștea și pacea interioară

Atunci când te simți bine în pielea ta, îți dorești doar liniște și confort. Evită conflictele, aplanează discuțiile inutile sau în contradictoriu, fii mai puțin dură. Vei vedea, cei dimprejur vor aprecia asta și  te vor îndrăgi!

O femeie valoroasă ia totul că atare

Nu trebuie să te agăți cu orice preț de un partener nepotrivit, de o relație care nu duce nicăieri. Trebuie să te detașezi uneori fără prea multe drame. Un bărbat adevărat va aprecia femeia sigură pe sine, pe cea care transmite înțelepciune chiar și-n cele mai dificile momente.

O femeie valoroasă lasă puțin mister în urma sa

Dacă obișnuiești să lași o urmă de mister, dar fără a fi închisă în tine, devii extrem de interesantă în ochii unui posibil partener. Nu da totul din prima. Adaugă, în schimb, câte un element surpriză la fiecare întâlnire. Îl vei cuceri iremediabil astfel!

Citește și: Nevasta perfectă – cele 7 calităţi pe care bărbatul le caută la o femeie

O femeie valoroasă ține la principiile și valorile sale

A avea integritate înseamnă să îți cunoști standardele și să le menții. Rămâi loială principiilor tale și vei observa că și bărbatul va capăta mai mult respect pentru tine.

Surse: Your Tango, Glee Dating, ReGain

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân