Nu renunța niciodată la bărbatul care face aceste lucruri, păstrează-l aproape de sufletul tău!

  • Publicat:
Nu renunța niciodată la bărbatul care face aceste lucruri, păstrează-l aproape de sufletul tău!
Sursa foto: shutterstock

Nu toți bărbații pot iubi sincer și din toată inima! A iubi pe cineva pe cineva înseamnă mai mult decât a simți. Înseamnă a lua decizii, a fi loial, a sprijini necondiționat și multe altele. Dacă și tu ai întâlnit bărbatul tocmai descris, nu-l lasă niciodată să plece din viața ta! 

Dacă te iubește cu adevărat, va face aceste lucruri pentru tine!

Nu te va pune pe locul 2

Pentru el, mereu vei fi prioritate zero. Atunci când vei avea nevoie, va fi acolo pentru tine. Va fi umărul pe care să poți plânge sau cel care se va bucura sincer pentru reușitele tale. Îți va oferi securitate și mângâiere în orice context. 

Citește și: Cadourile emoționale, extrem de apreciate în cuplu

Nu te va priva de libertate

Un aspect extrem de important, dar și de des întâlnit în ziua de azi: lipsa libertății. Bărbatul ideal nu îți va interzice niciodată să îți vizitezi părinții sau rudele, să ieși la cafea cu prietenele sau să petreci timp de calitate cu colegii de serviciu. Nu te va controla și va înțelege că, în afara relației, fiecare are propria sa viață. 

Citește și: 10 lucruri pe care cuplurile fericite le fac zilnic

Nu îți va îngrădi dorința de ascensiune și nu îți va cere să renunți la visurile tale

Visurile și aspirațiile sunt o parte integrantă a unei relații sănătoase și implinitoare. Dacă tu ești fericită, și el va trebui să fie. Îți va permite să te dezvolți armonios, ba mai mult, te va susține și se va bucura pentru fiecare reușită! 

Nu te va lăsa vreodată să te îndoiești de iubirea pe care ți-o poartă

Te va complimenta, îți va aduce flori, te va copleși cu atenție și cu grijă. Va face tot ce îi stă în putere să te asigure că ești iubita, că ești dorită, că contezi. Iar sentimentul acesta va fi de neprețuit.

Nu va fi niciodată indiferent în relație

Desigur că veți mai avea și certuri sau contradicții. Însă, el va refuza să fie distant sau să lase lucrurile dintre voi doi în neant. Lașitatea și indiferența nu îl caracterizează. Va încerca mereu să găsească noi soluții pentru a va împăca, a vă reconecta, a prioritiza legătura voastră, și nu egoul, mândria sau alte aspecte nesănătoase și disfuncționale dintr-o relație.

Citește și: 8 semne că bărbatul de lângă tine e indisponibil emoțional: nu vei face niciodată casă bună cu el!

Te va accepta așa cum ești și nu va dori să te schimbe niciodată

Îți va respecta și schimbările de dispoziție, dar și zilele mai puțin bune în care nu vei fi tu. De asemenea, te va lua ca un întreg pachet, cu bune, cu rele, fără a dori să te schimbe sau să te dea după sine. 

Te va trata cu respect și prețuire

Nu va avea în nici într-un caz un comportament abuziv, nu te va priva de respect și nici nu îți va crea neplăceri. Cuvintele sale vor fi încărcate mereu de un profund respect, de limite sănătoase, de admirație și recunoștință. 

Îți va arăta unde greșești

Cu blândețe, desigur. Însă, nu va ezită să te confrunte și să îți spună unde nu procedezi corect. În egală măsură, critica lui va fi una constructivă și te va îndruma către ce va fi mai bun pentru tine.

Dacă ai întâlnit un bărbat cu aceste trăsături, ei bine, păstrează-l aproape de sufletul tău! 🙂 

Surse: commitmentconnection.com, yourtango.com, self.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”