8 semne că bărbatul de lângă tine e indisponibil emoțional: nu vei face niciodată casă bună cu el!

Ești tot mai sceptică în privința partenerului și crezi că ai de-a face cu un bărbat indisponibil emoțional? Iată care sunt semnalele de care trebuie să ții cont!
  • Publicat:
8 semne că bărbatul de lângă tine e indisponibil emoțional: nu vei face niciodată casă bună cu el!
Foto: shutterstock

Relațiile de cuplu nu sunt ușor de gestionat, iar acest lucru poate deveni și mai anevoios atunci când unul din parteneri este indisponibil emoțional. Iată care sunt cele mai frecvente semnale pe care trebuie să le ai în vedere!

Semne care arată că partenerul tău este indisponibil din punct de vedere emoțional

Dacă simți că scoți cu cleștele cuvintele din gură partenerului tău atunci când vine vorba de emoții, trăiri sau sentimente, trebuie să știi că ai putea avea de-a face cu un partener indisponibil emoțional.

Partenerul se pune mereu pe primul lor

Nu este nimic în neregulă cu a te pune pe primul loc în viața ta. Însă, o relație de cuplu presupune un efort de colaborare în doi. Dacă el se gândește doar la sine și ia decizii fără a se consulta cu tine, s-ar putea să ai de-a face cu un partener indisponibil din punct de vedere emoțional.

Partenerul are comportament schimbător

Dacă ba vrea să mergeți în vacanță, ba nu vrea, ba vrea să va mutați împreună, ba s-ar mai gândi, ba vrea să vă căsătoriți, ba ar mai aștepta, ei bine, tot instabilitate emoțională se numește. Iar o relație cu un astfel de partener nu va fi niciodată o reușită.

Partenerul nu te prezintă familiei sau prietenilor

Acesta este unul dintre cele mai limpezi indicii în ceea ce privește instabilitatea sa emoțională. Dacă nu se grăbește să te prezinte mamei, prietenilor sau rudelor, nici nu gândește la un viitor în ceea ce te privește.

Partenerul nu duce relația la următorul nivel

Dacă trece timpul și tu ajungi să îți dorești căsătorie, iar el pare că mai are nevoie de răgaz de gândire, acesta poate fi un semn de instabilitate emoțională. Un bărbat îndrăgostit este sigur pe el, pe relația sa, pe intențiile sale. Unul instabil însă o va scălda și doar va amâna deciziile de viitor.

Partenerul este interesat doar de partea intimă

O relație de iubire nu presupune în nici într-un caz doar apropiere fizică. Desigur, și intimitatea este extrem de importantă, însă dacă te sună doar pentru a iniția sex și apoi refuză să petreacă timp cu tine, semnele sunt clare: e indisponibil emoțional!

Partenerul are o atitudine pasiv-agresivă

De regulă, un astfel de partener va face un plan cu tine, iar apoi va face tot ce îi stă în putință să îl saboteze. De pildă, îți spune că vrea să îți cunoască părinții. Însă când va veni momentul, va apărea mereu ceva. Iar dacă vei reacționa, el va deveni defensiv, spunându-ți că exagerezi mereu.

Partenerul evită interacțiunea fizică

Este mai tot timpul plecat de  acasă? Ori când este acasă, își face de lucru în curte, în grădina, în garaj? Dacă nu este prezent fizic, cu siguranță nu poate fi prezent nici emoțional. Ai grijă la aceste semne!

Partenerul este temperamental mai tot timpul

Este nervos când ceri explicații în ceea ce privește comportamentul său? Devine furios când aduci în discuție un subiect incomod pentru el? Ei bine, și acesta poate fi un semn că nu e capabil să își gestioneze propriile emoții și că e imatur.

Sursa: InStyle

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân