7 semne că ai o relație cu un bărbat imatur. Nu mai visa la căsătorie, alături de un astfel de bărbat nu ai niciun viitor

Vrei să știi dacă ai alături un bărbat imatur? Iată 7 semnale importante de care ar trebui să ții cont, mai ales în cazul în care te gândești la un viitor în doi!
  • Publicat:
7 semne că ai o relație cu un bărbat imatur. Nu mai visa la căsătorie, alături de un astfel de bărbat nu ai niciun viitor
Sursa foto: shutterstock

Bărbații se maturizează mai greu decât femeile, asta-n mod cert. Deși putem trece peste obiceiuri precum jocuri pe telefon sau meciuri pe calculator, atunci când vine vorba de relații… lipsa lor de maturitate poate constitui o reală problemă. Dar care sunt principalele caracteristici ale acestor bărbați imaturi? Iată câteva dintre ele! 

Semne că este imatur: alături de un astfel de bărbat nu vei avea niciun viitor

Casa lui e un dezastru

Bărbații sunt mai puțin atenți la spațiul de locuit, astfel că rareori îi întâlnești pe cei care își calcă singuri cămășile sau aspiră și fac ordine prin casă. Dacă nu își îngrijesc casa, lucrurile sunt aruncate pretutindeni, vasele sunt mereu nespălate sau podeaua e murdară, evită o relație cu astfel de bărbați, pentru că sunt semne de imaturitate.

Vine mereu cu scuze

Ți-a promis că va face ceva pentru tine și nu a făcut-o? Și mai mult, a venit cu scuze de genul: „Nu am putut, am fost prins, s-a întâmplat ceva, înțelege-mă…”? E clar, ai de-a face cu un bărbat imatur. Un bărbat responsabil își ține mereu promisiunile.

Are mereu probleme financiare

Un bărbat imatur nu va avea niciodată o stabilitate financiară, ba dimpotrivă, va avea mereu probleme cu banii. Mai mult, el nu va ști să gestioneze aceste situații și se va victimiza, așteptând ca cineva din exterior să îi sară în ajutor și să-l scape de povară.

Nu suportă critica

… nici măcar atunci când critica este una constructivă și spusă cu tact. El va considera că doar el are dreptate și nu va suporta morala din partea nimănui. Va deveni defensiv, iar reacțiile sale vor fi dintre cele mai puerile: descărcări nervoase, țipete, gesticulații etc.

Nu te poți baza niciodată pe el

Atunci când întâmpini o situație dificilă, el nu va fi niciodată în preajmă. Cel mult te va privi cu compasiune, însă nu va depune niciun efort pentru a-ți arăta că te poți baza oricând pe el, nu te va susține și nu îi va păsa de problemele tale.

Nu face față stresului

Când vine vorba de stres cumulat, de perioade încărcate sau zile mai puțin bune, bărbatul imatur va pica întotdeauna testul răbdării. Dacă îl vei vedea ieșindu-și din minți cu ușurință, făcând drame imense sau izolându-se chiar și pentru cele mai mici situații neprevăzute din viața sa, acesta poate fi un semn că ai de-a face cu un bărbat total iresponsabil și imatur.

Nu poate comunica

Comunicarea în cuplu nu doar că este benefică, ci absolut necesară pentru vitalitatea și buna funcționare a relației. Bărbatul imatur nu va fi niciodată dispus să stea de vorbă, să asculte sau să negocieze. De lăsat de la sine nici nu se pune problema.

Dacă și tu te regăsești în astfel de situații cu partenerul ales, ar fi bine să reconsideri relația sau planurile de viitor. Șansele de îndreptare sunt minime, iar frustrările și dezamăgirile tale vor fi la ordinea zilei!

Sursa: instyle.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân