Nevasta perfectă – cele 7 calităţi pe care bărbatul le caută la o femeie

Nevasta perfectă trebuie să aibă grijă de ea, să nu îl cicălească pe bărbat și să îi ofere acestuia spațiu. Vezi care sunt calitățile unei soții ideale!
05.02.2021 | Redactia CSID
Nevasta perfectă – cele 7 calităţi pe care bărbatul le caută la o femeie

E greu să fii model, dar orice bărbat îşi doreşte să aibă o soţie bună care să-i îndeplinească toate dorinţele… că doar de asta o ia de nevastă. Prin urmare, dacă intenţionezi să faci pasul cel mare, iată cum își imaginează EL că arată și se poartă nevasta perfectă!

Nevasta perfectă trebuie să…

1. Fie drăguţă

Asta înseamnă să fii pozitivă, caldă, înţelegătoare şi prietenoasă. Zâmbeşte mult, păstrează un ton al vocii plăcut, ascultă-l, mai ales când are zile proaste şi încearcă, pe cât posibil, să nu fii niciodată nepoliticoasă cu el şi familia lui.

2. Aibă grijă de ea

Din păcate, femeile, după ce se căsătoresc, au tendinţa să nu mai aibă grijă de ele şi acesta nu e deloc un lucru bun. Bărbaţilor le plac femeile aranjate şi care au grijă de aspectul lor fizic, aşa că, oricât de obosită sau lipsită de chef ai fi, îngrijeşte-te în fiecare zi.

3. Comunice

Se ştie deja: comunicarea este cheia succesului în orice relaţie. Nu te aştepta ca el să ghicească ceea ce îţi doreşti. Dacă vrei ceva specific nu ezita să-i spui şi astfel nu vei fi dezamagită şi nici el nu va fi frustrat că nu ţi-a îndeplinit dorinţa.

4. Ofere spaţiu

Fiecare dintre noi avem nevoie de spaţiu. Încearcă să înţelegi că soţul tău are o familie, prieteni, colegi şi hobby-uri. Nu încerca să-l opreşti dacă vrea să se vadă cu ei sau dacă vrea să-şi petreacă puţin timp liber făcând sport sau ceea îi place.

5. Evite cicăleala

Nici unui bărbat nu-i place să fie cicălit. Dacă vezi că nu vrea să facă ceea ce-ţi doreşti, roagă-l drăguţ şi explică-i de ce ai nevoie de acel lucru. Cicăleala, în niciun caz, nu va ajuta la schimbarea unui comportament.

Oferă-i resurse să schimbe comportamentul care te deranjează (de exemplu, pentru a nu mai arunca şosetele prin casă, amplasează un coş în baie) şi mulţumeşte-i de câte ori face ce l-ai rugat.

6. Îl sprijine

Suportul, atât în carieră cât şi în viaţa de zi cu zi, este foarte important. Arată-i cât de des posibil că el este foarte important pentru tine. Încearcă să-l lauzi şi să-l încurajezi atunci când are nevoie, iar când nu eşti de acord cu el, spune-i direct, dar calm şi respectuos.

7. Păstreze flacăra aprinsă

Latura sexuală este esenţială în căsnicie, aşa că încearcă să nu o neglijezi. Nu aştepta ca doar el să iniţieze partidele amoroase, preia şi tu conducerea, măcar din când în când. Surprinde-l cu ţinute sexy, fă-i mici cadouri şi pregăteşte-i cine romantice. Va fi încântat şi îl va face să-ţi răspundă într-un mod plăcut la aceste gesturi.

Cum hrănim iubirea în cuplu?
Cum hrănim iubirea în cuplu?