5 greșeli comune pe care le fac femeile în relații

  • Publicat:
5 greșeli comune pe care le fac femeile în relații
Sursa foto: shutterstock

Iată câteva dintre cele mai comune greșeli pe care femeile le fac în relațiile de cuplu, dar și cum le puteți evita pentru armonia în doi.

Greșelile pe care femeile le fac în relații

Se plâng excesiv

Femeile tind deseori să își exprime nemulțumirile, chiar și-n cele mai nepotrivite momente. Și în loc să își petreacă timp de calitate cu iubitul/partenerul de cuplu, ele se vaită și să plâng de fiecare lucru mărunt. Bărbații nu au nevoie de așa ceva, bărbații au nevoie de liniște și de energie bună.

Citește și: Comportamentul distructiv care îți știrbește încrederea în tine și îți distruge relațiile cu ceilalți

Grăbesc cursul firesc al relației în care se află

Pentru că majoritatea femeilor au nevoie de stabilitate și securitate în relație, acestea încep să își facă planuri de viitor încă de la începutul unei relații. Ele uită că orice relație, pentru a funcționa, trebuie luată ușor și pe etape. Nu poți sări etapele unei bune funcționari.

Așteaptă ca partenerul lor să le citească gândurile

Femeile au tendința să comunice ineficient de cele mai multe ori cu partenerul de cuplu. Astfel, ele au numeroase momente de tăcere și manipulare, aspecte ce pot irita bărbatul, mai ales dacă acestea se întâmplă în mod repetat. Bărbații au nevoie de o comunicare sinceră și deschisă, nu de ocolișuri.

Citește și: Topul nevestelor de coșmar din zodiac: fac oricui viața un adevărat iad

Trec cu ușurință de la o extremă la alta

Un aspect care îi bagă complet în ceață pe bărbați într-o relație este comportamentul schimbător. Dacă ai stări extreme de la o ora la alta, ai face bine să te oprești. Bărbații nu acceptă copilării și schimbări bruște de comportament într-o relație. 

Folosesc critica și replicile acide vis a vis de partener

Orice bărbat se depărtează de o femeie veșnic nemulțumită, nervoasă, care încearcă să îl schimbe. Încearcă să îți prețuiești mai mult partenerul, dacă te afli într-o relație de cuplu, să îl apreciezi și să îl iubești. Niciun bărbat nu va pleca de lângă o femeie cu energie bună, care îi este alături și îl susține în orice situație, luându-l ca atare.

Surse: The Herald Times, Marriage, Your Tango

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân