Topul nevestelor de coșmar din zodiac: fac oricui viața un adevărat iad

  • Publicat:
Topul nevestelor de coșmar din zodiac: fac oricui viața un adevărat iad
Sursa foto: shutterstock

Ce bărbat nu își dorește să aibă parte de o soție bună, blândă, care să fie atât o soție perfectă, cât și o mama perfectă pentru copiii săi? Cu toții, vă spunem noi! Însă, există și unele femei care își pierd identitatea, care își abandonează principiile și care uită gustul liniștii sau al fericirii în doi. Iată care sunt cele 5 neveste de coșmar ale zodiacului! Îți vor face viața un real calvar!

Soții de coșmar: zodiile de femei care le pot face viața un real iad partenerilor lor

Scorpion

Pretențioasă fără seamăn, nativa născută în semnul Scorpionului este foarte atentă atunci când își alege soțul. Dacă însă cel în care consideră că a investit încredere și sentimente majore nu se ridică la așteptările sale, se poate transforma într-o veritabilă scorpie. Și odată ce te-a prins în mrejele sale, cu greu vei mai putea scăpa. Este foarte răzbunătoare, astfel că va trebui să fii foarte atent la ceea ce spui sau faci, încât totul se poate întoarce împotriva ta precum un bumerang.

Fecioară

Un „tocător emoțional” este femeia din semnul Fecioarei. Extrem de pisăloagă, ea te va critica și te va toca mărunt mereu. Este tipicară, obsedată de ordine și disciplină, este inflexibilă! Mai mult, poate fi extrem de malițioasă și te poate manipula după bunul plac ori de câte ori va simți nevoia. E aproape lipsită de scrupule și nu va avea niciun resentiment dacă te va lasă cu ochii în soare pentru altcineva.

Berbec

Femeia născută în semnul Berbecului te va „împunge” non stop. Pare matură, dar în realitate împrumută comportamentul unui copil râzgâiat și egoist, plin de sine, căpos și cu un orgoliu de nemăsurat. Este vanitoasă, impulsivă și reacționează excesiv la gelozie. Dacă vei îndrăzni să „te iei în coarne” cu ea, vei sfârși tragic. E agresivă atât fizic, cât și verbal.

Taur

Femeia născută în Taur face ce vrea, când vrea, cum vrea, fără să țină cont de părerea ta. Și asta oricât de mult te-ar iubi. Adoră să se joace cu sentimentele partenerului, are o inima de gheață de cele mai multe ori și dacă îi greșești, e capabilă să iasă din relație ca și cum n-ar fi fost vreodată acolo. Anihilează personalitatea bărbatului de lângă ea pentru că ea vrea să fie capul luării deciziilor în cuplu. Dacă vei îndrăzni să te impui în vreun fel în relația cu o femeie Taur, aceasta va lua foc. La propriu. Orice greșală va fi taxată scump, atenție!

Rac

Femeia născută în semnul Racului poate fi extrem de dificilă, poate cea mai dificilă din întreg zodiacul. Într-o căsnicie, soțul ar trebui să îi suporte toanele și să se supună ordinelor ei. Poate fi și ușor scandalagioaică, îi place mereu să aibă ultimul cuvânt, iar certurile cu ea pot fi presărate cu o sumedenie de jigniri și atacuri personale. Are un temperament greu de controlat și nimic nu se poate întâmpla fără că ea să știe.

Sursa: PinkParhlo

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân