Care e secretul celor care reușesc în viață? Nu o să crezi cât de simplu e! Opinia psihologului

  • Publicat:
Care e secretul celor care reușesc în viață? Nu o să crezi cât de simplu e! Opinia psihologului
Andrada Tache, psiholog și psihoterapeut în Germania, foto arhivă

Suntem uimiți de poveștile de succes ale unor oameni, pare poate chiar îi cunoaștem. Poate până la un puct au avut același traseu de viață cu noi. Dar care au reușit să se ridice din mulțime, să-și depășească limitele și limitările în gândire și să își croiască o viață fix așa cum au visat. Și știi ce au visat, pentru că și-au exprimat de nenumărate ori visurile. Cu voce tare. Iată unul dintre secretele reușitei în viață.

Dialogul interior și dialogul exterior chiar contează și pe termen lung și scurt dau direcții în viață. ”Când spui: „nu îmi doresc decât să fim sănătoși „, crede-mă că dacă atât primești, nu vei fi mulțumit. Adevărul e că sănătatea e condiția să putem trăi. Dar dacă doar să exiști îți dorești, nu ai cum să fii fericit. Nici măcar o plantă nu face doar atât. Nici parameciul și nici amiba. Supa primordială, acea mâzgă inobservabilă, unde au apărut primele corzi de ADN acum aproape 4 miliarde de ani, pe Pământ, până și ea a avut rolul crucial în existența tuturor formelor de viață, inclusiv a ta, cel de acum și aici!” explică Andrada Tache, psiholog.

Cere succes și vei avea succes!

Succesul este a-l acelora care au curajul să ceară. Să viseze, să exprime ceea ce își doresc. ”În viața asta, tu, Omule, e nevoie sa poti să CERI de la tine lucruri importante pentru tine! Află care sunt ele! E nevoie să spui răspicat: asta vreau de la viața mea! Să spui cu precizie de chirurg ce îți dorești de la viață” a mai continuat psihologul. Grijile, fricile, anxietățile, mintea, ne pun piedici și în a visa, dar în a exprima în fața celorlalți și în fața noastră ceea ce vrem.

Fiecare om este unic și are importanța sa în economia lumii

”Omule, însemni enorm pentru mișcarea Universului! Ești această forță atomică, mașinărie biologică extraordinară, gânditoare, plină de intenție și desăvârșită, cum nu s-a mai pomenit în bucățică de Univers pe care reușim să o vedem, în această nesfârșită mare de rece și de întuneric cu licăriri și sclipiri de stele. Ai toată datoria de a cere de la viața asta a ta, unică și uimitoare, tot ceea ce îți dorești și de la a înfăptui toate acestea până a închide ochii!”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân