3 modalități simple și sigure cu ajutorul cărora să îl întâlnești pe bărbatul visurilor tale folosind legea atracției

  • Publicat:
3 modalități simple și sigure cu ajutorul cărora să îl întâlnești pe bărbatul visurilor tale folosind legea atracției
Sursa foto: pexels

E simplu să aplici „ceea ce gândești, aia atragi”. Dar adevărul este că legea atracției este uneori mai mult de atât. Nu poți pur și simplu să proiectezi dorința „îmi doresc un bărbat înalt și iubitor” și în două săptămâni el să apară în viața ta. Iată, de fapt, cum funcționează legea atracției.

Legea atracției: cum funcționează, 3 moduri prin care o poți aplica cu ușurință

Mută-ți focusul pe ceea ce NU îți dorești

Poate că știi ce vrei de la tine, de la viață, de la relația de cuplu, de la un posibil partener. Dar, știi de NU îți doreșți? Atunci când visezi cu ochii deschiși la un bărbat al tău, ești conștientă de toate calitățile pe care acesta trebuie să le aibă. Înalt, brunet, să fie stabil financiar, emoțional și lista poate continua. Și fix asta transmiți în Univers. Cel mai probabil în scurt timp, el îți va apărea în cale. Și va fi exact conform descrierii. Primele întâlniri vor fi magice, relația va decurge minunat, până când, vei începe să îi descoperi și defectele. Iar el, își va pierde din strălucire. 

Atenție mare, așadar. Foarte important este că atunci când manifești, să ceri specific – ce îți dorești, dar și ce NU îți dorești!

Citește și: 5 semne care îți arată că legea atracției funcționează în viața ta

Când un bărbat pe care tocmai l-ai întâlnit are ceva ce nu îți place, lasă-l în urmă

Nimic nu trebuie să fie negociabil când e vorba de AȘA NU. Un comportament toxic nu trebuie trecut cu vederea doar pentru că ți-e teamă de singurătate. Faptul că te iubește nu trebuie să fie suficient, dacă nu e dispus să și construiască pentru voi doi. Și lista e lungă.

Cu toții avem calități și defecte, nimeni nu e perfect, nimic de zis. Însă, există și situații de netolerat. Ele vor afecta în timp relația, dar și partenerii.

Citește și: Metode eficiente de manifestare pentru a obține ceea ce îți dorești în viață

Privește cu detașare, ai răbdare și continuă

Se spune că fiecare relație și fiecare experiență reprezintă o lecție sau o binecuvântare. Niciodată să nu regreți nicio experiență. Ba dimpotrivă, să mulțumești Universului și Divinității că ai învățat ceva și că acum știi, de fapt, ce meriți și cât valorezi. 

La final, nu uita să notezi și ceea ce NU îți place la tine. Fii persoana pe care îți dorești să o întâlnești! Fii deschisă și zâmbește. Nu știi niciodată cine s-ar putea îndrăgosti de zâmbetul tău. 🙂

Citește și: Ce este un jurnal de manifestare și cum te poate ajuta el să-ți împlinești visurile?

Surse: Mind Body Green, Center of Excelence, Better UP

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân