5 semne care îți arată că legea atracției funcționează în viața ta

  • Publicat:
5 semne care îți arată că legea atracției funcționează în viața ta
Sursa foto: shutterstock

Cu focusul pe gânduri sau persoane negative, vei „atrage” experiențe negative. În schimb, mutându-ți focusul pe aspecte pozitive ale vieții tale și pe faptul că te simți bine, vei obține mai mult bine pe termen lung. 

Legea atracției: ceea ce crezi, se întâmplă de fapt. Ce gândești, aia transmiți în Univers!

Iată 5 semne prin care Universul îți transmite că legea atracției funcționează în favoarea ta.

Faci totul mult mai ușor

Când îți centrezi întreaga atenție pe ceea ce îți dorești să obții și nu faci rabat de la planurile tale, o mare parte din ceea ce îți dorești să se întâmple cumva se întâmplă în viața ta.

Dacă înveți să blochezi gândurile negative sau acea voce asurzitoare din capul tău care îți transmite îngrijorare, frică sau anxietate, deja ai stăpânit principiul de bază după care funcționează legea atracției.

Citește și: De ce nu reușesc oamenii în viață?

Tot ce ai de făcut este să „îți imaginezi” că totul decurge grozav în viața ta și că toate ți le leagă. Vei vedea că totul va căpăta sens în mod miraculos.

Ești mai deschis la schimbare

Acceptă tot ce vine așa cum vine. Nu te împiedica și nu pune zid între tine și ceea ce îți dorești să obții. Acceptă schimbarea sub orice formă: imperfecțiuni, temeri, nesiguranțe, greșeli etc. Este singurul mod prin care vei putea evolua și persevera.

Te bucuri de momentul prezent

Dacă ai observat că viața ta se mișcă în direcția bună, probabil ai învățat să te bucuri de prezent, ai depășit demult trecutul și nu îți faci griji în ceea ce privește viitorul.

Te simți entuziast și pregătit de orice îți aduce o nouă zi.

Citește și: Nu îți forța destinul. Ce îți este menit, va fi al tău într-o zi!

Ce e bun, rămâne cu tine

Atunci când ți-ai înțeles sinele superior și scopul pentru care ai venit pe această lume, viața ta se simplifică. Întâlnești oamenii potriviți la timpul potrivit. Ești din ce în ce mai puternic și viața ta este numai abundență și prosperitate.

Calea corectă nu înseamnă neapărat o lipsă completă a obstacolelor. Înseamnă doar că binele prevalează acum peste rău.

Energia pozitivă este în tine

Ceea ce odinioară te îngrijora, acum nu mai contează. Te simți inspirat și plin de energie bună. Înțelegi că Universul are capacitatea de a-ți trimite ce gândești, de a-ți întoarce tot ce faci. Ai găsit echilibrul și armonia în viață și asta e minunat!

Citește și: Secretul unei vieți împlinite? Fii recunoscătoare pentru tot ce ai!

Surse: Power Of Positivity, The Law Of Attraction, The Aligned Life

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân