Nu îți forța destinul. Ce îți este menit, va fi al tău într-o zi!

  • Publicat:
Nu îți forța destinul. Ce îți este menit, va fi al tău într-o zi!
Sursa foto: pexels

Fă un pas în spate, respiră și lasă Universul să îți ghideze pașii către sufletul tău pereche. Nu îți grăbi destinul. Ai răbdare, dragostea pe care o meriți va veni atunci când vei fi 100% pregătită să o îmbrățișezi. 

Soarta este cum ne-o da Dumnezeu, iar El va trimite în viața noastră omul potrivit la timpul potrivit

Se spune că iubirea vieții o întâlnești atunci când te aștepți cel mai puțin. Atunci când întreg focusul este pe orice altceva, mai puțin pe iubire.

Chiar dacă ai fost dezamăgită în nenumărate rânduri în viață, nu îți pierde speranța! Dumnezeu are ceva gradios pregătit pentru tine. Ceva ce îți va bate la ușa la timpul potrivit. 

Nu există moment perfect, moment anticipat, moment pentru care să te pregătești temeinic. Dumnezeu îți poate trimite omul potrivit într-o zi oarecare, banală, într-un moment total neașteptat care îți va face inima să o ia la galop, iar emoțiile să îți invadeze întreg trupul.

O întâlnire neașteptată poate fi începutul celei mai frumoase povești de dragoste. Iar acolo va fi mâna Lui Dumnezeu. Ai încredere în El!

Dragostea îți bate la ușa când te aștepți cel mai puțin

Acesta este și farmecul iubirii în sine. Ea apare fără a fi anticipată, complet pe neașteptate și aduce cu sine o mulțime de surprize. Te prinde în mrejele ei și te transformă. Te face mai bună, mai încrezătoare, mai plină de recunoștință! Îți lasă o amprentă incredibilă pe inimă și nu îți mai permite să te îndoiești de ea niciodată!

Într-o zi totul va capăta sens și pentru tine, vei vedea. Totul se va contura favorabil pentru tine și vei ști că ești acolo unde trebuie să fii. Cu cine trebuie să fii. 

Vei înțelege de ce a trebuit să treci prin ce ai trecut, de ce Dumnezeu ți-a scos în cale atâtea probleme sau greutăți, de ce ai fost nevoită să escaladezi atâția munți plini de durere.

Se spune că-n viață trebuie să experimentezi suferința ca să poți înțelege fericirea, să trăiești durerea ca să poți simți bucuria și lista poate continua.

Sufletul tău pereche îți va schimba percepția asupra vieții

Și odată ce l-ai întâlnit pe cel potrivit, te vei simți cu adevărat iubită, împlinită și în siguranță. El va fi mereu lângă tine. Necondiționat. Și nu îți va da drumul niciodată. Veți fi doar voi doi împotriva lumii. Și nimeni și nimic nu vă va mai putea separa sau distruge. Atunci vei înțelege menirea Lui Dumnezeu pe pământ. Dumnezeu ne vrea fericiți. Dumnezeu ne vrea bine. Dumnezeu ne vrea cu zâmbetul pe buze. 

Dă-i timp, timpului!

Ai răbdare, așadar. Și încredințează-I întreaga ființă lui Dumnezeu. Nu te grăbi. Și nu mai caută iubirea în locurile nepotrivite. Nu mai face compromisuri și nu mai pierde timp în relații fără viitor, alături de oameni care nu te ajută să evoluezi. 

Iubirea este singurul lucru pentru care nu ar trebui niciodată să îți compromiti principiile și valorile. Ai răbdare că va veni și ziua și omul care îți va schimba viața radical. Până atunci, iubește-te pe tine și bucură-te de viață. Pune-te pe primul loc și ai încredere în ghidarea Lui Dumnezeu!

Surse: Think Aloud, Curious Mind Magazine

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân