10 pentru o viaţă de nota 10

De la ideea aceasta – cum să ne facem viaţa mai frumoasă - am plecat pe drum acum 10 ani, când a debutat revista Ce se întâmplă, doctore? pe piaţă. În toată această vreme, am vânat, am citit, am călătorit, am întrebat, am cercetat, am experimentat, am trăit, am înţeles, m-am întrebat, m-am îndoit. Am avut ca parteneri de discuţie unii dintre cei mai cunoscuţi oameni din România, din Europa sau de pe Terra, lideri în domeniile lor, vedete sau specialişti de top, oameni cu poveşti de viaţă extraordinare.
10 pentru o viaţă de nota 10

De la ideea aceasta – cum să ne facem viaţa mai frumoasă – am plecat pe drum acum 10 ani, când a debutat revista Ce se întâmplă, doctore? pe piaţă. În toată această vreme, am vânat, am citit, am călătorit, am întrebat, am cercetat, am experimentat, am trăit, am înţeles, m-am întrebat, m-am îndoit. Am avut ca parteneri de discuţie unii dintre cei mai cunoscuţi oameni din România, din Europa sau de pe Terra, lideri în domeniile lor, vedete sau specialişti de top, oameni cu poveşti de viaţă extraordinare. 

A trebuit să treacă un deceniu, ca să realizez că nu există “viaţă de nota 10”, că fericirea nu se atinge neapărat dacă urmezi 10 “n” paşi”, că nu există reţete general valabile, că fericirea este relativă, că în fiecare zi există două momente bune şi două momente în care se întâmplă ceva care nu este plăcut, că nu putem controla, că suntem mari şi mici în acelaşi timp, că nu trebuie subestimat niciodată nici cel mai “banal” virus, că prevenţia este mai valoroasă decât tratamentul, că răbdarea constitue alături de muncă chei pentru realizarea viselor.

Am învăţat că organismului ne transmite semnale din belşug pentru a ne anunţa că există dezechilibre, dar că noi alegem de multe ori să le ignorăm. Evident, primul pas spre vindecare este să mergi la medic. 

 

Pagina 1 din 9
Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi

Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy.

Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru care lucrau atât din punct ... citește mai mult

Singur(ă) de sărbători...
Singur(ă) de sărbători...
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex