10 gesturi care pot pune pe fugă orice bărbat

  • Publicat:
10 gesturi care pot pune pe fugă orice bărbat
Sursa foto: shutterstock

Deși bărbații ne pot oferi adesea impresia că nu sunt foarte atenți la detalii, adevărul este altul. Nu numai că sunt, dar există și o serie de gesturi pe care le găsesc atât de neplăcute la noi, femeile. Și care îi pot îndepărta definitiv chiar și atunci când iubesc. Iată care sunt acestea! 

Gesturi care resping orice bărbat

Ești egoistă și te gândești numai la tine

Nu cred că trebuie să detaliem foarte mult aici. Dacă nu vezi dincolo de tine, dacă el nu contează, acest lucru va putea avea repercusiuni în timp. Aceasta este o atitudine puerilă pe care niciun bărbat nu o va accepta.

Ești veșnic pesimistă și vezi doar partea goală a paharului

Niciun bărbat nu va tolera o femeie care pune mereu răul înainte și care își face fel și fel de scenarii gratuite, în loc să fie pozitivă și să privească lucrurile detașat.

Îl cicălești și îl critici excesiv

Poate că ultimul lucru de care ar avea nevoie un bărbat când ajunge acasă după o zi grea de muncă, este un reproș sau o critică. Desigur că-ți poți spune doleanțele, însă fă-o într-o manieră potrivită, fără a suna a reproș sau a cicală. Va aprecia, iar relația voastră va fi pe drumul cel bun!

Citește și: 10 tipuri de femei de care bărbaţii se feresc

Nu îți ceri niciodată scuze, nu îți asumi că poți greși

Dacă nu admiți niciodată că ai greșit, s-ar putea să nu ai maturitatea necesară de a te afla într-o relație. Ai putea învăța să mai și cedezi, să îți asumi că niciodată nu există un singur vinovat, nu într-o relație de cuplu. Uite-te în oglindă, acceptă faptul că ești om și poți greși în egală măsură ca și partenerul, și fă pași către el. Nu numai că va aprecia această inițiativa, dar și relația voastră va înflori. Vei vedea!

Nu îți ții cuvântul

Dacă promiți ceva și de cele mai multe ori nu te ții de promisiune, la un moment dat s-ar putea ca partenerul să își dorească o persoană pe care să știe că se poate baza. Dacă vrei să îl ții aproape, încearcă să fii parolistă, să îți ții cuvântul. În fond, despre asta e vorba într-o relație, despre sentimentul de a te baza pe celălalt.

Nu ai niciodată o opinie

Dacă ești genul de femeie care nu are niciodată o părere despre nimic, nici despre relație, nici despre viitor, nici despre societate, șamd, s-ar prea putea ca partenerul tău să își piardă interesul în ceea ce te privește. Bărbaților le plac femeile cu păreri, cu personalitatea puternică, cu care pot ieși în lume. 

Îl sufoci cu posesivitatea

Dacă ai ajuns până aici, sper să înțelegi că într-o relație de cuplu nu trebuie să faceți totul împreună. Așa cum și tu ai nevoie de spațiul tău, și el are nevoie de timpul lui cu băieții sau pentru sine. Iar tu, va trebui să accepți asta și să nu te inroșești de furie când el vorbește și cu altcineva.

Citește și: Cât de mult ne poate afecta posesivitatea în cuplu?

Ești paranoică

Dacă de la o simplă ieșire la bere cu băieții îți faci fel și fel de gânduri și îi dai mesaje din sfert în sfert de oră, imaginându-ți că flirtează cu alte femei sau, mai rău, că te înșală, o să îl pui pe fugă cu siguranță.

Vorbești urât la adresa altor femei

Una dintre cele mai mari greșeli poate, a bârfi în mod constant celelalte femei, denotă doar lipsa încrederii în forțele proprii și-n aspectul fizic. Ceea ce nu este deloc atractiv, ba dimpotrivă! Vei transmite frustrare, invidie și răutate.

Cerșești complimente și validare în mod constant

Dacă el ți-a spus deja cât de frumoasă ești, nu forța nota. Nu îi pune odată la câteva minute întrebări al căror răspuns nu poate fi decât un compliment forțat din partea sa. Lasă-l pe el să îți spună ce simte, atunci când simte, și totul va fi bine.

Surse: Business Insider, Independent, Ifl Science, Medium

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Schimbările mari încep cu pași mici
Schimbările mari încep cu pași mici
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân