15 activități de făcut vara aceasta

Vara, ne era dor de tine! Sezonul în care putem să îmbrățișăm o atitudine lipsită de griji. Pe măsură ce vremea se încălzește și responsabilitățile noastre se estompează, este timpul să începem să ne gândim cum să ne bucurăm de fiecare zi. Deci, dacă ești în căutarea unor activități distractive de vară, ai ajuns în locul potrivit.
  • Publicat:
15 activități de făcut vara aceasta
Dacă ești în căutarea unor activități distractive de vară, ai ajuns în locul potrivit.

Lista noastră de vară include 15 activități pentru oameni de toate vârstele, inclusiv copii, adolescenți și adulți. Dacă te simți aventuros, poți să mergi într-o drumeție, la o plimbare cu bicicleta sau sau să mergi la munte, cu o barcă pe un râu. Ce zici despre a savura plăcerile liniștite ale vieții de la țară? Relaxează-te agățând un hamac pentru a citi o carte bună, sau vizitând un câmp de lavandă. Mai sunt și evenimentele specifice verii, pe care ar fi păcat să le ratezi, cum ar fi mersul la mare, piscină, festivaluri. Ia în considerare organizarea unui turneu de jocuri pe gazon, instalarea unui bazin de rezervor în curtea ta, sau petrecerea după-amiezii vizionând un film în aer liber.  Nu vei mai spune niciodată „M-am plictisit” cu lista noastră cu activități de vară pentru 2022!

1. Planifică o drumeție
Toți cei ce se trezesc devreme, uniți-vă! Dimineața este adesea cel mai bun moment pentru drumeții, deoarece traseele sunt mai puțin aglomerate și nu vei fi ore în șir sub soarele arzător.

2. Mănâncă porumb fiert sau copt
În timp ce fiecare are modul lui preferat de a pregăti această delicatesă de vară, de ce să nu încerci o nouă metodă la următoarea ta gătit? Poți încerca să adaugi diverse alimente sau condimente la rețeta clasică de porumb fiert sau copt.

3. Atârnă un hamac
Cu propriul tău hamac din curte, poți petrece o zi leneșă relaxându-te afară. Te vei relaxa în cel mai scurt timp dacă găsești un loc umbros și răcoros, preferabil în natură, între doi copaci.

4. Transformă-ți curtea într-o piscină
Indiferent dacă folosești o piscină gonflabilă sau un rezervor de apă, un loc temporar de bălăcit în curte este exact ceea ce ai nevoie pentru a te răcori în lunile mai calde. În catalogul online, găsești cele mai bune accesorii pentru plajă și piscină, la prețuri avantajoase!

5. Urmărește un film în aer liber
Ecranele de film din curte sunt cu siguranță populare și foarte utile. Pune o pătură, pornește proiectorul și pregătește gustările (fără teama de mizerie!).

6. Citește o carte în parc
Obține puțină vitamina D, atât de necesară, luând o pauză de la tehnologie.

7. Voluntariat la nivel local
Oferă-ți timpul pentru o cauză care este importantă pentru tine și dă câte puțin înapoi comunității tale. Unele sugestii pot include hrănirea persoanelor fără adăpost, ridicarea gunoiului și plantarea sau recoltarea într-o grădină comunitară.

8. Mergi într-o excursie
Vara este perioada ideală pentru a călători, așa că simte-te liber! Oferă șansa fiecărui pasager să aleagă o locație de vizitat, o activitate la care să participe sau un restaurant la care să ia masa.

9. Planifică un turneu de jocuri pe gazon
Minigolf! Fotbal! Există atât de multe jocuri clasice în aer liber de jucat cu prietenii și familia. Împărțiți-vă în echipe, petreceți o zi într-o mică competiție amicală, apoi încoronați unul dintre membrii echipei drept campion suprem în aer liber.

10. Prepară-ți propria înghețată
Să faci popsicles vara este ca și cum ai coace cozonac iarna: este o necesitate. Pentru ca mai bună aromă, folosește cele mai proaspete fructe ale sezonului.

11. Descoperă un cocktail de vară nou
Vara este anotimpul ideal pentru o băutură răcoritoare și distractivă. Încearcă câteva rețete noi de băuturi de vară cu ingrediente de sezon, cum ar fi smoothie-uri sau cocktail-uri cu zmeură sau lămâie! Uite aici câteva idei de rețete simple!

12. Vizează o grădină botanică
Este deja știut că a petrece ziua înconjurat de frumusețea naturală este benefic pentru suflet. Explorează grădina botanică locală pentru aer curat și inspirație pentru grădinărit. Dacă orașul tău nu are una, o plimbare printr-un parc are același efect. În plus, copiii vor adora această activitate!

13. Alege un pachet de lavandă
În timpul sezonului estival, există o multitudine de ferme de lavandă în România, care îți vor permite să selectezi propriul pachet parfumat, sau pur și simplu să te ajute să creezi fotografia perfectă pentru Instagram.

14. Pregătește un picnic
Mâncarea pur și simplu are un gust mai bun atunci când este savurată afară, fie într-un parc, pe plajă sau chiar în propria curte.

15. Adună-ți prietenii la un grătar
Grătarul este cel mai comun mod de a pregăti o masă de vară, afară. Toată lumea ar trebui să poată face friptura perfectă, dar nu trece cu vederea cele mai bune garnituri de vară sau deserturile la grătar.

Este nevoie doar de un mic brainstorming creativ pentru a găsi activitatea perfectă în aer liber sau în interior pentru copiii tăi, indiferent dacă sunt preșcolari, adolescenți sau practic adulți.

Atât timp cât vă protejați corect de soarele arzător și aplicați corect cremă cu un factor ridicat de protecție, singura problemă va fi să stabiliți ce să faceți mai întâi! De la relaxare la piscină, până la transpirație într-o excursie sau la crearea unei rețete folosind produse proaspete de vară, posibilitățile de distracție ieftină în familie sunt nelimitate. Zilele mai lungi îți oferă mai mult timp pentru a te ocupa de un nou hobby, de a încerca o nouă mâncare, de a-ți explora orașul natal, sau de a prinde din urmă toate activitățile pe care le-ai ratat în lunile mai reci.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan