Creativitate la cote maxime! Cum se feresc oamenii de coronavirus cu măşti improvizate. GALERIE FOTO

Oamenii au găsit tot felul de moduri creative de a se proteja împotriva coronavirusului. Vezi foto cu măşti improvizate care stârnesc hohote de râs.
  • Publicat:

Pentru că în farmacii este penurie de măşti de protecţie, oamenii au găsit tot felul de moduri creative de a se proteja împotriva coronavirusuluiNumai că protecţia e doar aparentă, aceste aşa-zise „măşti” nefiind recomandate de autorităţi. Poate doar în cazul în care vrei să îţi faci un selfie hazliu pe care să îl postezi pe Instagram…

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos câteva imagini care sperăm să îţi mai alunge stresul din această perioadă dificilă.

 

Vezi şi un scurt clip video cu o mască „tip crocodil”. Pe cât de inedită, pe atât de inutilă…

Ca să te fereşti, pe bune, de noul coronavirus, stai în casă, iar dacă eşti nevoit să ieşi la cumpărături sau să plimbi căţelul, asigură-te că la întoarcere te speli corect pe mâini cu apă şi săpun. 

Surse foto: Twitter, Instagram

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”