Dr. Mihaela Bilic: despre fibre şi rolul lor în dietă VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” 2

Fibrele au un rol important în dietă şi se găsesc în multe alimente. Mihaela Bilic descrie tipurile de fibre şi beneficiile consumului fibrelor din guma de guar.
  • Publicat:

Unul dintre cei mai cunoscuţi medici nutriţionişti din România, Mihaela Bilic, a abordat multe subiecte extrem de interesante pentru sănătatea nutriţională a întregii familii, în cadrul celei de-a doua ediţii a evenimentului „Mama şi copilul”, care a avut loc la sfârşitul lunii iulie.

Consumul corect de fibre alimentare a fost una dintre temele principale dezbătute în cadrul evenimentului, iar medicul Mihaela Bilic a explicat tipurile de fibre necesare în dietă, rolul acestora organism şi a oferit informaţii privind sursele sănătoase de fibre, indicate întregii familii.

Printre fibrele bune pentru organism se numără cele solubile, precum fibrele din gumă de guar, dezvoltate de Nestle Health Science. Fibrele din guma de guar OptiFibre au numeroase beneficii, printre acestea numărându-se efectul prebiotic şi producţia de bacterii sănătoase. Medicul nutriţionist Mihaela Bilic a explicat în interviul video care sunt avantajele consumului fibrelor din guma de guar în menţinerea unui tranzit intestinal sănătos şi în combaterea constipaţiei şi colonului iritabil.

Partenerul gold al evenimentului „Mama şi copilul”, organizat de „Ce se întâmplă, doctore?”, a fost Lidl, iar cel silver Nestle Health Science. De asemenea, unul dintre sponsori a fost şi Romaqua Group Borsec. Ce-a de-a doua ediţie „Mama şi copilul”, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?”, a fost realizată cu sprijinul Scandinavian Design House (Bo Concept ne-a asigurat mobilierul), Olga Gudynn International SchoolHumanitasNutrivitaBlu Party şi Small Academy.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: