Dr. Valeria Herdea: cum gestionăm teama de medic la copii VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” 2

Dr. Valeria Herdea, medic primar medicină de familie, oferă părinţilor câteva sfaturi practice pentru a elimina teama de doctor cu care se confruntă mulţi copii.
  • Publicat:

Dr. Valeria Herdea, medic primar medicină de familie, s-a numarat printre speakerii prezenţi la cea de-a doua ediţie din seria evenimentelor „Mama şi copilul”, organizate de „Ce se întâmplă, doctore?”. Medicul a abordat mai multe subiecte extrem de interesante pentru părinţi, unul dintre acestea fiind teama de doctor a copiilor. Pentru aceasta există soluţii, una dintre acestea fiind descrisă pe larg în interviul video, realizat cu medicul Valeria Herdea.

Partenerul gold al evenimentului a fost Lidl, iar cel silver Nestle Health Science. De asemenea, unul dintre sponsori a fost şi Romaqua Group Borsec. Ce-a de-a doua ediţie „Mama şi copilul”, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?”, a fost realizată cu sprijinul Scandinavian Design House (Bo Concept ne-a asigurat mobilierul), Olga Gudynn International SchoolHumanitasNutrivitaBlu Party şi Small Academy.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: