Otilia Mantelers: cele mai importante sfaturi de parenting VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” 2

Otilia Mantelers, instructor de parenting, ne oferă pe scurt cele mai importante sfaturi de parenting.

Prezentă la cea de-a doua ediţie din seria evenimentelor „Mama şi copilul”, organizate de „Ce se întâmplă, doctore?”, Otilia Mantelers, instructor de parenting şi leader Hand in Hand Parenting România, le-a oferit părinţilor prezenţi în sală o mulţime de sfaturi preţioase pentru a gestiona diverse situaţii din viaţa de zi cu zi. Otilia Mantelers a rezumat în interviul video cele mai importante reguli de pareting care să-i ajute pe copii să se dezvolte armonios. 

Partenerul gold al evenimentului a fost Lidl, iar cel silver Nestle Health Science. De asemenea, unul dintre sponsori a fost şi Romaqua Group Borsec. Ce-a de-a doua ediţie „Mama şi copilul”, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?”, a fost realizată cu sprijinul Scandinavian Design House (Bo Concept ne-a asigurat mobilierul), Olga Gudynn International SchoolHumanitasNutrivitaBlu Party şi Small Academy.

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Laura Davidescu: greșeli care ne îngrașă
Recomandări: