Loredana Negrilă, TVR ”Alerg de 2,3 ori sau înot, săptămânal”

Loredana Negrilă: ”Nu am reguli de alimentație. Echilibru în toate”
  • Publicat:
Loredana Negrilă, TVR ”Alerg de 2,3 ori sau înot, săptămânal”
Loredana Negrilă este jurnalist de televiziune și realizatorul emisiunii Brilliant de la Tvr, foto arhivă

Jurnalist de televiziune. Întru totul dedicată televiziunii. Pasionată de scrisul corect, coerent şi de sugestia imaginii de televiziune. Călător prin excelență. O femeie puternică, dar şi sensibilă. Omul care înţelege că daruri precum logica, hotărârea sau forţa sunt la fel de feminine precum intuiţia şi conexiunea emoţională. Omul care aduce oameni brilianți dar necunoscuți publicului larg prin emisiunea Brilliant de la TVR: Loredana Negrilă. Am aflat ce stil de viață o ajută să fie în formă maximă.

CSÎD: Cum balansezi stresul mare de la job, adrenalina ca să rămâi în formă bună?

Loredana Negrilă: Greu, aş minţi să spun că ar fi altfel. Dar pe cât de solicitant, pe atât de reconfortant este să cresc acest proiect care îmi aduce împlinire și satisfacții, „BRILLIANT”. Nu-mi mai ajung orele de pe parcursul unei zile, deşi mă trezesc la 05.00, iar asta presupune studiu şi documentare intense, storyboard-uri în timpul nopţii. Respect cu sfinţenie deadline-ul fiecărui invitat şi ţin să sun fiecare persoană, în parte. Mi se pare o dovadă vitală de politeţe să faci bookingul propriei emisiuni care, desigur, are acest concept. Cu toate astea, deşi poate părea clişeistic sau un simplu joc de cuvine, atunci când faci ceea ce-ți place, nu ţi se mai pare nici greu, nici problematic, nici prea mult, nici prea obositor. Neuroplasticitatea creierului joacă cel mai important rol. Pentru că, la capătul fiecărui challenge, îți dai seama că vectorii care menţin vie pasiunea, sunt de fapt, resursele inepuizabile ale fiinţei noastre.

Loredana Negrila
Loredana Negrilă și Antonio Momoc la emisiunea Brilliant, foto arhivă

Alergatul și înotul practicate săptămânal îi dau energie și ridică tonusul

CSÎD: Loredana, cum te menții în formă fizică?
Loredana Negrilă: Alerg 6-8 km, de 2-3 ori pe săptămână, iar dacă nu reuşesc să alerg, înot. Sunt dependentă de sport, mai ales pentru că îmi place să mănânc din sortimentele fiecărei bucătării. Când am timp, îmi place să gătesc.

CSÎD: Mulți jurnaliști fac față stresului fumând, din păcate… Tu ai acest obicei?

Loredana Negrilă: Nu fumez! Nu consum alcool, nu mănânc pâine decât neagră, la micul dejun, peste care nu sar niciodată. Nu-mi plac dulciurile, aşadar exclud cu uşurinţă şi zahărul din alimentaţie. Și ca să revin la prima întrebare, forma fizică bună presupune disciplină şi minimum 5 ore de somn noaptea, ca să dau randament.

Loredana Negrilă, foto Shutterstock
Loredana Negrilă, foto Shutterstock

Loredana Negrilă încearcă să țină posturile de peste an

CSÎD: Am observat că postai mâncăruri vegane pregătite de tine? Care a fost experiența ta?
Loredana Negrilă: Nu am fost niciodată vegană. Ţin, în schimb, posturile de peste an, iar asta mă ajută să țin sub control stresul, micile situaţii de rutină care nu ies perfect, aşa cum mi-aş dori. Tot posturile sunt cele care mă ajută să-mi reprim şi poftele culinare, ceea ce e mare lucru şi să capăt o mai mare toleranţă faţă de greşelile celor din jur, să-mi păstrez calmul în orice situaţie sau moment neprevăzut.

Loredana Negrilă, foto arhivă
Loredana Negrilă, foto arhivă
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân