„Sunt scârboase!” – Alimentele pe care un nutriționist REFUZĂ să le mănânce. Lista ei e surprinzătoare!

Ea a explicat de ce ar trebui să evităm să le consumăm.
  • Publicat:
„Sunt scârboase!” - Alimentele pe care un nutriționist REFUZĂ să le mănânce. Lista ei e surprinzătoare!

Un celebru celebru nutriționist din America a dezvăluit care sunt alimentele pe care refuză să le consume. Leanne Ely a scos în evidență câteva alimente pe care nu le-ar mânca niciodată. În schimb, sunt savurate de mulți oameni! 

Alimentele pe care un nutriționist refuză să le mănânce

Leanne Ely, un nutriționist celebru din SUA, a dezvăluit pe Tik-Tok care sunt alimentele „scârboase” pe care nu îndrăznește să le consume vreodată, conform Daily Mail.

Într-un videoclip devenit viral pe Tik-Tok, care a adunat până în prezent peste 1,5 milioane de vizualizări, Leanne Ely a împărtășit motivele pentru care nu ar mânca niciodată ciuperci la conservă, creveți sau vanilie artificială. Iată ce a scos la iveală!

Nu mai consumați ciuperci la conservă

„Trei lucruri scârboase pe care, în calitate de nutriționist, nu le voi mânca niciodată și nici tu nu ar trebui să le mănânci”, spune Leanne.

„Știați că pot avea, conform FDA, 20 sau mai mulți viermi la 100 de grame de ciuperci? Asta include și sucul în care se află”, a continuat nutriționista.

Leanne Ely recomandă să mâncăm doar ciuperci proaspete: „Le puteți spăla, le puteți usca, le puteți tăia în stare proaspătă”.

Citește și: 6 îndulcitori artificiali de care să te ferești. Nu mai cumpăra produsul dacă scrie asta pe etichetă!

De ce nu mănâncă creveți

Pe lista neagră se regăsesc și creveții: „Numărul doi sunt creveții. Ei bine, încă îmi plac creveții, dar știi vena aia care se află pe spatele lor? Nu este o venă, este tractul lor intestinal. Scoateți vena aia înainte de a-i găti, pentru numele lui Dumnezeu, și bucură-te de ei”, a mai spus Leanne.

Nutriționistul a continuat să explice că nici vanilie artificială nu ar pune niciodată în gură: „Numărul 3 este vanilia artificială. Vreți să știți ce este asta? Este castoreum. Știți din ce este făcut? Din grăsime de la castori. Se află în fundul lor. Cine vrea fund de castor în înghețata de vanilie? Eu cu siguranță nu, în schimb merg cu extract de vanilie pură”, a mai adăugat ea la finalul videoclipului.

Sursa foto: Shutterstock & Facebook Leanne Ely’s NutriCoach

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân