Secretul celor mai gustoase ouă la airfryer. E cea mai sănătoasă variantă

Există câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când gătești ouă la airfryer. Iată care este secretul și ce opțiuni ai.
  • Publicat:
Secretul celor mai gustoase ouă la airfryer. E cea mai sănătoasă variantă
Foto: envato

Sigur ai un airfryer la îndemână, iar dacă încă nu se află în bucătăria ta, ce mai aștepți? Acest dispozitiv te ajută să fii un bucătar pe cinste, mai ales dacă vrei să mănânci mai curat și mai sănătos. Practic, poți găti aproape orice la el: fripturi, pizza, legume, cartofi prăjiți (dar nu prăjiți), bacon, pește, aripioare de pui, brânză la grătar și chiar ouă. Lista continuă, evident, pentru că putem aduce în discuție și deserturile, dar haideți să ne concentrăm pe secretul celor mai gustoase și sănătoase ouă la airfryer.

Dacă știi cum să le prepari corect, te poți bucura de cele mai delicioase ouă la airfryer în doar câteva minute, ceea ce te va ajuta să scutești atât timp, cât și energie.

Dacă vrei să știi care-i treaba cu airfryer-ul, am scris aici un articol drăguț prin care-ți explic cum funcționează.

Deși lista alimentelor pe care le poți prepara la airfryer este infinită, există câteva însă pe care ar trebui să nu le folosești precum verdețurile, brânza rasă sau peștele în pesmet. În schimb, când vine vorba de ouă, opțiunile sunt nelimitate.

Cum să faci cele mai bune ouă la airfryer

Există câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când gătești ouă la airfryer. Pentru început, va trebui să preîncălzești aparatul la 160 de grade Celsius și să decizi câte ouă vrei să gătești.

Dacă vrei un singur ou, atunci folosește un vas ramekin pentru a ține oul în airfryer, iar dacă vrei să gătești mai mult de un ou, se recomandă un vas pentru sufle. Dacă nu folosești aceste vase riști ca ouăle să se împrăștie și să nu se gătească cum trebuie.

Mai apoi, gândește-te cât de gătite vrei să fie:

  • mai moi- aproximativ 4-6 minute
  • gătite complet- aproximativ 6-18 minute

De asemenea, poți face chiar și omletă în airfryer, dar trebuie să amesteci toate ingredientele într-un bol pe care să-l introduci mai apoi în aparat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân