Lichide care te scapă de grăsimea viscerală

Din alimentație nu trebuie să lipsească anumite lichide benefice pentru reducerea burții.
  • Publicat:
Lichide care te scapă de grăsimea viscerală
Foto: shutterstock

Dacă ai decis că este timpul să scapi de grăsimea de pe abdomen, cunoscută și ca grăsime viscerală, venim cu vești bune. Din alimentație nu trebuie să lipsească anumite lichide benefice pentru reducerea burții.

Așa cum bine știm, un factor important în procesul de slăbire este nutriția. Iar o parte importantă a nutriției ține foarte mult și de lichidele pe care le consumăm. Nu te gândi că ele sunt ca o pilulă magică, dar sprijină cu succes procesul de slăbire.

Lichide care te scapă de grăsimea viscerală

Ceaiul verde

Ceaiul verde consumat pe timpul zilei este un mod ideal prin care să iei grăsimea viscerală prin surprindere. Acesta accelerează metabolismul, iar asta pentru că este plin de galat de epigalocatechină, un antioxidant despre care studiile susțin că targetează celulele grase.

Oțetul de mere

Odată ce ai inclus oțetul de mere în dietă te bei bucura de pierderi ale grăsimii viscerale. Studiile arată că oțetul de mere îmbunătățește metabolismul și scade insulina, care poate duce la pierderi în greutate. Un studiu publicat în Bioscience, Biotechnology, & Biochemistry arată că participanții care au consumat o linguriță de oțet de mere pe o perioadă de trei luni au slăbit un kilogram, iar cei care au consumat 2 lingurițe au slăbit aproape două kilograme în același interval de timp.

Apă

Apa joacă un rol esențial în procesul organismului de ardere a grăsimilor așadar, cu cât bei mai multă apă, cu atât arzi mai multe grăsimi. Un studiu din 2016 publicat în Frontiers in Nutrition arată că hidratarea este asociată pierderii în greutate.

Cafeaua

Cafeaua neagră te ajută să scapi de grăsimea viscerală, deoarece aceasta conține compuși care accelerează metabolismul și îmbunătățesc procesul de slăbire Un studiu publicat de Harvard T.H. Chan School of Public Health arată că în urma consumului de cafea zilnic se poate reduce grăsimea din organism cu 4%.

Ceai alb

Ceaiul alb conține antioxidanți care sunt vitali pentru reducerea grăsimii viscerale. Studiile demonstrează că antioxidanții care se regăsesc în ceaiul alb pot ajuta la prevenirea formării noilor celule albe.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân