Dieta cu supă de oase. Slăbești 7 kilograme într-o lună, fără să-ți dai metabolismul peste cap

Iată ce ar trebui să știi înainte să te avânți în dieta cu supă de oase, care te va ajuta să slăbești aproximativ 7 kilograme într-o lună.
  • Publicat:
Dieta cu supă de oase. Slăbești 7 kilograme într-o lună, fără să-ți dai metabolismul peste cap
Dieta cu supă de oase. Slăbești 7 kilograme într-o lună, fără să-ți dai metabolismul peste cap

Dacă ți-ai propus să slăbești, sănătos și rapid, ia în calcul supa de oase. Cel mai probabil ai mai întâlnit gustul inconfundabil în preparatele chinezești sau vietnameze. Află că, în prezent, supa de oase este extrem de populară, în special datorită beneficiilor pentru slăbit. Multe persoane susțin beneficiile acesteia vizavi de procesul de slăbire, așadar, iată ce ar trebui să știi înainte să te avânți în dieta cu supă de oase, care te va ajuta să slăbești aproximativ 7 kilograme într-o lună.

Supa de oase: beneficii într-o dietă sănătoasă

  • Este bogată în nutrienți. Află că această supă oferă nutrienți esențiali precum colagen, aminoacizi și gelatină, alături de minerale precum magneziu, calciu și fosfor.
  • Sprijină sănătatea articulară. Gelatina și colagenul care se regăsesc în această supă te ajută să sprijini sănătatea articulară prin îmbunătățirea integrității cartilajelor și reducerea durerilor articulare.
  • Sprijină sănătatea digestivă. Dacă vrei să-ți îmbunătățești sănătatea digestivă, supa de oase este soluția în acest sens. Datorită conținutului de gelatină, care sprijină sănătatea tractului gastrointestinal prin promovarea multiplicării bacteriilor sănătoase și reducerea inflamației.
  • Îmbunătățește imunitatea. Mineralele și aminoacizii din acest tip de supă pot îmbunătăți sistemul imunitar, care ajută organismul să treacă cu brio pentru infecții și boli.

Cum te ajută supa de oase să slăbești?

  • Este bogată în proteine. O porție de 250ml conține aproximativ 9 grame de proteine, ceea ce te va ajuta să scapi de poftele alimentare nedorite și astfel reduci consumul caloric.
  • Este redusă în calorii. Comparativ altor alimente bogate în proteină, precum carnea, supa este redusă în calorii și este o opțiune excelentă pentru persoanele care caută să-și controleze numărul caloric consumat.
  • Te hidratează. Când vrei să slăbești este foarte important să fii hidratat. Consumul de fluide reduce senzația de foame și sprijină metabolismul.

Cât de des trebuie să o bei ca să slăbești?

Probabil te întrebi de câte ori ar trebui să bei acest tip de supă ca să ajungi la rezultatele dorite. Nu există o regulă, iar asta pentru că totul depinde de necesarul caloric individual, preferințele alimentare și, în general, dieta și stilul de viață. Unele persoane aleg să consume supă zilnic, ca gustare redusă caloric și bogată în nutrienți sau pentru a înlocui o masă, în timp ce altele preferă să consume supă de câteva ori pe săptămână.

Cel mai important este să-ți asculți corpul și să o consumi atunci când simți că este cazul să menții un echilibru nutrițional.

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân