A slăbit 45 de kilograme cu o rețetă-minune de mic-dejun! Ce a consumat această femeie în fiecare zi

Experții în nutriție recomandă să consumăm proteine la fiecare masă, pentru a pierde câteva kilograme nedorite.
  • Publicat:

O tânără de pe TikTok a împărtășit rețeta-minune care a ajutat-o să slăbească aproximativ 45 de kilograme. Aceasta se lupta de ani buni cu kilogramele în plus și ajunsese să cântărească chiar și 100 de kilograme. Ce a consumat zilnic, la micul-dejun? 

Ce a consumat zilnic, la micul-dejun

Într-un videoclip postat pe Tiktok, Drea le-a dezvăluit internauților rețeta specială care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus. Tânăra a reușit să slăbească în jur de 45 de kilograme, după ce a consumat zilnic, la micul-dejun, pâine prăjită cu avocado, ou prăjit, parmezan și un strop de sos iute.

Această combinație de alimente au ținut-o sătulă întreaga zi și i-au oferit o serie de nutrienți esențiali în lupta cu kilogramele în plus. Combinația de proteine, grăsimi sănătoase, fibre și nutrienți esențiali, fac din acest mic-dejun o alegere hrănitoare și sănătoasă pentru Drea. Mai jos vă prezentăm și beneficiile ingredientelor folosite de Drea pentru a prepara acest mic-dejun sănătos!

Ouăle, bogate în vitamine

Ouăle sunt bogate în vitamine și minerale esențiale, inclusiv vitaminele B, vitamina D și colină, care susțin sănătatea creierului și metabolismul. Proteina din ouă vă ajută să vă mențineți satul mai mult timp, reducând probabilitatea de a mânca în exces mai târziu în cursul zilei.

Citește și: Alimentul gras care slăbește. Cum, cât și când trebuie mâncat ca să dea rezultate

Parmezanul, nivel scăzut de grăsimi

Deși brânza ar trebui consumată cu moderație, parmezanul este o opțiune relativ scăzută în grăsimi, fiind una dintre cele mai bune brânzeturi pentru pierderea în greutate, care poate spori gustul și valoarea nutritivă a micului dejun. Calciul din parmezan susține sănătatea oaselor, în timp ce conținutul său de proteine ​​contribuie la menținerea mușchilor și la sațietate.

Avocado, benefic în procesul de slăbit

Avocado este cunoscut pentru grăsimile sale sănătoase, în primul rând grăsimile mononesaturate, care sunt benefice pentru sănătatea inimii. De asemenea, conține fibre, care ajută la digestie și ajută la menținerea nivelului stabil de zahăr din sânge. Avocado este plin de vitamine și minerale, inclusiv potasiu, care ajută la reglarea tensiunii arteriale și vitamina E, un antioxidant care protejează celulele.

Doctorul Freeman, director de la National Jewish Health din Denver, a precizat că o dietă cu avocado poate contribui la scăderea nivelului de colesterol total din sânge: „Pe o singură felie mică de pâine ai suficiente calorii și substanțe nutritive pentru a ajunge până la prânz și te simți bine”. 

Sosul iute ajută la arderea grăsimilor

Sosul iute nu numai că adaugă un plus de aromă preparatelor, dar poate avea și beneficii pentru sănătate. Capsaicina din ardeiul iute s-a dovedit că stimulează metabolismul și promovează arderea grăsimilor. În plus, sosul iute poate îmbunătăți gustul general al mesei fără a adăuga calorii semnificative.

Sursa foto: shuterstock/ capturi video tiktok

Sursa: shefinds.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc