Dieta de tatic

Barbatii se ingrasa, in medie, cu 6,3 kilo­grame in timpul sarcinii partenerelor, potrivit unui sondaj.
  • Publicat:
Dieta de tatic
Dieta de tatic

Barbatii se ingrasa, in medie, cu 6,3 kilo­grame in timpul sarcinii partenerelor, potrivit unui sondaj, informeaza Daily Mail. Cercetarea facuta pe site-ul www.onepoll.com a cuprins un esantion de 5.000 de barbati care urmeaza sa devina sau au devenit parinti de curand.

Un sfert vor fi nevoiti sa isi cumpere haine noi, care sa se potriveasca mai bine cu noile dimensiuni corporale. Au luat proportii din cauza portiilor alimentare mai mari si a preparatelor tentante pe care le consuma tot mai des acasa.

Aproximativ 20% dintre cei intervievati au declarat ca partenerele le servesc portii mai mari de mancare, iar 41% au recunoscut ca diversitatea gustarilor consumate a crescut. Preferatele barbatilor care urmeaza sa devina parinti sunt pizza, ciocolata si chipsurile. Cu bere, desigur.

Multi au recunoscut ca taliile lor au crescut, in medie, cu 5 centimetri.

Vitamina D(e) folos pentru creier

Vitamina D, prezenta in peste si sintetizata de piele dupa expunerea la soare, ame­li­o­reaza semnificativ functionarea creierului barbatilor in varsta de peste 60 de ani, spu­ne un studiu al cercetatorilor britanici.

Au participat la el peste 3.000 de barbati, in­tre 40 si 79 de ani. Cei care au prezentat concentratii mai ridicate de vitamina D in organism, si in special cei trecuti de 60 de ani, au obtinut rezultate mai bune la un test neuropsihologic simplu, care a vizat capacitatea de atentie si viteza de ras­puns.

Citeste si Dieta in cuplu: eficienta la puterea a doua!


Foto: PHOTOLAND

Urmărește CSID.ro pe Google News
Superalimente cu superputeri?
Superalimente cu superputeri?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân