Exerciţii pentru gambe frumos conturate

Dacă îţi place să porţi haine care lasă la vedere zona gambelor, atunci te vom ajuta să tonifici această zonă, astfel încât vei arăta mereu fit şi vei atrage iremediabil privirile celor din jur. Trebuie doar să urmezi programul următor.
27.11.2013
Exerciţii pentru gambe frumos conturate

Dacă îţi place să porţi haine care lasă la vedere zona gambelor, atunci te vom ajuta să tonifici această zonă, astfel încât vei arăta mereu fit şi vei atrage iremediabil privirile celor din jur. Trebuie doar să urmezi programul recomandat de Florentina Opriş, autoarea cărţii „Sport, Dietă şi Vedete”.

Îţi recomandăm să începi cu o mişcare de joc de gleznă, efectuată pe loc timp de 5 minute, pentru a încălzi musculatura. Apoi, continuă efectuând 3 serii a câte 30 de ridicări pe vârfuri, dar de data aceasta stând cu picioarele pe un prag, astfel încât mişcarea să fie mult mai amplă.

Stai pe un picior şi execută ridicări pe vârfuri de 30 de ori, apoi schimbă piciorul şi execută tot de 30 de ori. Încheie cu 3 minute în care efectuezi joc de gleznă.

Un sfat important în cazul în care ai gambele mai dezvoltate: după exerciţiile fizice realizează un automasaj de la gleznă spre genunchi.

Alimentaţia este la fel de importantă ca şi exerciţiul fizic în a susţine creşterea masei musculare. De aceea, ia în considerare introducerea în regimul zilnic a proteinelor de bună calitate, care se regăsesc din belşug în peşte, alune sau migdale crude.

În acelaşi timp, trebuie să ţii seama de combinaţiile alimentare, să nu sari peste mese şi să nu consumi alimente între mese, în aşa fel încât procesul de digestie să nu fie perturbat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Recomandare video
Colonoscopia: ce este și când se face?
Recomandări: