Desirée Halaseh, instructor de yoga în Bali: rețetă de mic dejun proteic delicios

Ce-ar fi să începeți dimineața cu o porție de energie?
  • Publicat:
Desirée Halaseh, instructor de yoga în Bali: rețetă de mic dejun proteic delicios
Mic dejun proteic, foto Lifestyle Design și Yoga cu Desiree

”Sunt dimineți și dimineți. Cele în care mă trezesc plină de energie la ora 6 și cele în care mai bine aș mai sta în pat până la 9, când nimic nu-mi convine și probabil nu ai vrea să-ți bei cafeaua cu mine. E ceea ce se numește oboseală adrenală” povestește instructorul de yoga Desirée Halaseh din Bali. Iată o idee de mic dejun proteic care ajută să aveți energie până la prânz.

 

”Am trăit cu o stare de oboseală permanentă încă din adolescență. Mi se părea normal să spun că sunt ok deși mi se închideau ochii până seara târziu când brusc aveam un surplus de energie de care eram tare mândră și o numeam cea mai frumoasă perioadă a zilei dar care îmi mânca lejer ore bune de somn”. Pe lângă mișcare, yoga, plimbări, activități plăcute, instructorul de yoga Desirée Halaseh recomandă și hrana echilibrată. Iată o idee pentru un mic dejun proteic.

Mic dejun proteic, care îți dă energie până la prânz – rețetă

Ingrediente:
2 banane
o felie de papaya
1 cană de fructe de pădure congelate
2 felii ghimbir
cacao crudă & cardamom
migdale & semințe bostan
1 lingură de fulgi de drojdie inactivă uscată (conține complex de vitamine B, magneziu și zinc – ideal pentru vegani)

Mod de preparare: Toate ingredientele se mixează și se consumă imediat.

Ce este drojdia inactivă?

Cine este familiarizat cu stilul de viață raw-vegan a auzit și de drojdia inactivă. Acest produs se găsește în magazinele naturiste și este apreciat pentru grupul de vitamine B, aminoacizi, minerale pe care le conține.

În general, fulgii de drojdie inactivă se folosește pentru a îmbunătăți valoarea nutritivă și gustul mâncărurilor, având un gust asemanător brânzeturilor (vezi gust de parmezan). Se poate folosi și ca agent de legare (înlocuitor de ou).

Poftă să aveți și numai ce e ultra curat și valoros nutrițional să consumați!

Desiree halaseh, foto arhivă
Desirée Halaseh, instructor yoga în Bali, foto arhivă
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân