3 rețete de apă infuzată care te vor ajuta să slăbești

  • Publicat:
3 rețete de apă infuzată care te vor ajuta să slăbești
Sursa foto: pexels

Ai luat câteva kilograme în plus și nu știi cum să le dai jos? Noi avem soltutia! Apa infuzată, căci despre ea vom vorbi azi, elimină toxinele și sprijină și topirea kilogramelor nedorite.

Apa infuzată: 3 rețete facile și cu rezultate rapide

Apă infuzată cu castravete și lime

Pentru pregătirea acestei infuzii vei avea nevoie de: un castravete potrivit, două lămâi verzi, 2 litri de apă plată sau minerală (după preferințe), câteva frunze de lavandă și de mentă proaspete.

Castravetele împreună cu lămâia verde elimină eficient toxinele din corp, iar menta și lavanda sprijină digestia și tranzitul intestinal, ameliorează senzația de balonare și cresc rezistența în fața afecțiunilor respiratorii.

Citește și: Limonada cu mentă, ghimbir şi castravete te scapă de balonare!

Apă infuzată cu fructe de pădure și mentă

Pentru pregătirea acestei infuzii vei avea nevoie de: 100 g mix de fructe de pădure (pot fi și din comerț), de câteva frunze de mentă și de 2 litri de apă plata sau minerală. Fructele de pădure reprezintă un izvor nesecat de sănătate grație conținutului lor bogat în antioxidanți și nu numai.

Cu un conținut bogat de vitamina C, fier, calciu, magneziu, acid folic și caroten, fructele de pădure ușurează digestia, previn balonarea, cresc imunitatea, oferă corpului energie și reglează apetitul.

Citește și: Ce să bei dimineața ca să slăbești. 10 băuturi care taie pofta de mâncare și accelerează metabolismul

Apă infuzată cu căpșuni și ghimbir

Pentru pregătirea acestei infuzii vei avea nevoie de: 75 g de ghimbir, 100 g de căpșuni, o lămâie mare, 2 litri de apă plata sau minerală și câteva frunze de mentă proaspătă. Ghimbirul este o rădăcinoasă recomandată în diete datorită unei substanțe active care sprijină scăderea în greutate.

De asemenea, tot aceasta mai ajută și la creșterea nivelului de colesterol bun (HDL) și la normalizarea insulinei. Împreună cu celelalte ingrediente adăugate în infuzie, ghimbirul suprimă pofta de mâncare, contribuind astfel la rezultate rapide în ceea ce privește topirea kilogramelor nedorite.

Surse: Live Well Zone, Lose Weight By Eating, MemoMe

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân