Sucul verde care te scapă de gaze la stomac. Ai nevoie de 4 ingrediente!

Suc de pătrunjel verde proaspăt - ce beneficii are pentru digestie și de ce este bine să îl bei după mesele bogate în grăsimi.
  • Publicat:
Sucul verde care te scapă de gaze la stomac. Ai nevoie de 4 ingrediente!
Foto: profimediaimages.ro

Dacă te simţi puţin balonată, ai făcut excese de alimente grase sau pur şi simplu simţi nevoia de o detoxifiere, încearcă acest suc de pătrunjel verde cu mere, castraveți și spanac.

Pătrunjelul este un diuretic excelent, care ajută la uşurarea retenţiei de lichide, în timp ce mărul este un detoxifiant eficient – împreună, aceste două ingrediente au efecte de-a dreptul miraculoase. Dacă adaugi şi câteva frunze de spanac, plus câteva felii de castravete, nivelul de energie va creşte considerabil!

Suc de pătrunjel: ingrediente și mod de preparare

Ingrediente:

Mod de preparare:

Se dau toate ingredientele prin blender, apoi se serveşte sucul cu gheaţă.

Valori nutriţionale pentru o porţie:

  • 117 kilocalorii
  • 5,9 grame proteine
  • 20,6 grame carbohidraţi
  • 1,5 grame grăsimi

Ce beneficii are sucul de pătrunjel pentru sănătate

Spanacul este plin de fier, vitamina C şi acid folic, care combat eficient oboseala. De asemenea, este bogat în clorofilă, substanţă care, alături de fibrele din acest suc, purifică şi detoxifică în mod eficient.

Pătrunjelul proaspăt ajută la eliminarea gazelor intestinale care cauzează balonare, iar merele conțin multe fibre, care ușurează tranzitul intestinal.

Cât despre castraveți, aceștia conțin foarte multă apă, care ajută la înmuierea materiilor fecale, ceea ce ușurează eliminarea acestora și, implicit, previne acumularea gazelor intestinale.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”