Alimente pe care nu ar trebui să le consumi niciodată pe stomacul gol

Cafea, un iaurt, un covrig şi o portocală – cam aşa arată micul dejun perfect în opinia celor care se grăbesc să ajungă la serviciu. Însă mare parte din alimentele enumerate nu sunt deloc indicate spre consum pe stomacul gol, deoarece pot cauza numeroase probleme digestive.
  • Publicat:
Alimente pe care nu ar trebui să le consumi niciodată pe stomacul gol

Cafea, un iaurt, un covrig şi o portocală – cam aşa arată micul dejun perfect în opinia celor care se grăbesc să ajungă la serviciu.

Însă mare parte din alimentele enumerate mai devreme nu sunt deloc indicate spre consum pe stomacul gol, deoarece pot cauza numeroase probleme digestive, scrie Brightside.me.

Descoperă în continuare o listă cu 10 de alimente pe care nu ar trebui niciodată să le mănânci pe stomacul gol, dar şi 10 alimente indicate pentru micul dejun!

Alimente de evitat pe stomacul gol

Reţine că alimentele prezentate în galeria foto de mai jos sunt sănătoase (cu excepţia dulciurilor, a băuturilor carbogazoase şi a făinoaselor), deci le poţi consuma fără griji, dar niciodată la prima oră, pe stomacul gol.

Galerie foto

vezi galeria
10 foto

10 alimente sănătoase ce pot fi consumate pe stomacul gol

Am văzut ce nu e bine să mâncăm la prima oră, acum e vremea să aflăm şi care sunt alimentele recomandate de specialişti pentru micul dejun. Intră în galeria foto de mai jos şi află care sunt acestea!

Galerie foto

vezi galeria
10 foto
Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân