Cura de detoxifiere a Mihaelei Rădulescu

  • Publicat:
  • Actualizat:
Cura de detoxifiere a Mihaelei Rădulescu

Am întâlnit-o recent la un eveniment şi arăta impecabil. A mărturisit audienţei că unul dintre alimentele sale preferate este iaurtul, iar forma fizică pe care o afişează te cam determină să-i adopţi regimul de viaţă din care nu lipsesc cele 20 de minute de sport zilnic. Şi cum subiectul zilei în redacţia CSID este detoxul, am întrebat-o care este cura ei preferată de detoxifiere. Ne-a descris-o pe larg!

„Îmi place să fac o cură de o săptămână pe lună, nu rezist mai mult, nu chiar în fiecare lună, că nu vreau să exagerez, dar o fac destul de consecvent şi e adevărat că mă simt minunat după. În general, curele de detoxifiere sunt foarte neprietenoase, nu-mi plac, pentru că regimul alimentar e groaznic, frustrările alimentare sunt foarte mari, dar o fac pentru că mă simt minunat după.

Şi am aşa o săptămână când dimineaţa mănânc o smochină sau o curmală, beau ceai verde în loc de cafea, evident fără zahăr şi destul de mult ceai verde în care pun ghimbir şi lămâie. Şi îmi fac în fiecare dimineaţă şi seara un masaj cu sare de Himalaya, grunjoasă, începând de la tălpi, sus pe picior, pentru că asta pune foarte bine circulaţia în mişcare, cea limfatică şi mai elimini din toxine.

Mănânc la ore fixe, de 3 ori pe zi, nu mănânc nimic între mese, doar beau apă şi ceaiuri şi iaurt. Iar mesele sunt ceva simbolic, niciodată cu două feluri, doar cu felul întâi, aproape numai proteine, pentru că astea mă ajută să-mi ţin nivelul de zahăr din sânge acolo unde trebuie. Deci proteine, dar nimic din zona prăjeală, sosuri, doar ceva simplu: ouă fierte, carne sau peşte, grătar sau fierte. Nu mănânc după 7 seara în general, dar în săptămâna asta sub nicio formă. Şi după o săptămână sunt ca nouă” ne-a declarat Mihaela Rădulescu.

În plus, vedeta a ţinut să precizeze că face zilnic cel puţin 15-20 de minute de sport, indiferent că se află sau nu în săptămâna de detox.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: