Laura Cosoi: „Nu mă ridic de la masă sătulă!”

Este ora 10.00. Vorbesc cu Laura la telefon despre vestimentaţia de la şedinţa foto ce urma să înceapă peste o oră jumătate. Spre surprinderea mea, dar cu un ton amabil, îmi spune că nu se omoară după bustierele de sport. Că atunci când merge la yoga poartă un tricou bărbătesc şi pantaloni largi. Hmmm, va fi o zi interesantă. Dacă nici ea ce arată perfect în măsura 34 nu prea vrea să pozeze astfel. Sunt intrigată!

Este ora 10.00. Vorbesc cu Laura la telefon despre vestimentaţia de la şedinţa foto ce urma să înceapă peste o oră jumătate. Spre surprinderea mea, dar cu un ton amabil, îmi spune că nu se omoară după bustierele de sport. Că atunci când merge la yoga poartă un tricou bărbătesc şi pantaloni largi.

Hmmm, va fi o zi interesantă. Dacă nici ea ce arată perfect în măsura 34 nu prea vrea să pozeze astfel. Sunt intrigată!

Şi mai aveam o nedumerire. Cum tocmai ea, care clar nu arată precum o gurmandă, să gătească zeci de preparate, să petreacă ore în şir în bucătărie, să participe la un show precum MasterChef, să scoată o carte de reţete…

Trebuie să investighez. Ajung cu hainele. Laura era deja la machiaj. Mai lucrasem cu ea, o mai văzusem de zeci de ori, însă nu observasem cât de albaştri sunt ochii ei. Acum străluceau.

Laura joacă teatru. Pe scenă o puteţi vedea în “Hamlet” în regia lui Marcel Ţop, la Nottara, alături de Maia Morgenstern şi o sa reînceapă în curând în “Portret la Minut” realizat de Dragoş Moştenescu. În timp ce Dana Argeşan aplică în mod magic fardurile începem şi interviul.

Discuţia debutează cu activitatea ei despre blogul lauracosoi.ro de care se ocupă în totalitate.

Pagina 1 din 2
Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi

Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy.

Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru care lucrau atât din punct ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce câștigăm dacă ne ridicăm privirea din telefoane?
Recomandări: