Cum arată acum Mirabela Dauer, după ce a slăbit 4 kilograme. Curând împlineşte 73 de ani

Mirabela Dauer a mărturisit că a reuşit în perioada izolării să slăbească 4 kilograme.
  • Publicat:
Cum arată acum Mirabela Dauer, după ce a slăbit 4 kilograme. Curând împlineşte 73 de ani
FOTO: Instagram / Cum arată acum Mirabela Dauer, după ce a slăbit 4 kilograme. Curând împlineşte 73 de ani

În curând, Mirabela Dauer va împlini vârsta de 73 de ani şi nu putem să nu remarcăm cât de bine arată şi ce energie afişează. Artista a reuşit în perioada de izolare să aibă mai multă grijă de ea şi a încercat să înlocuiască dorul de public, scenă şi emisiuni tv, cu tot felul de activităţi prin casă care, totodată, au ajutat-o să slăbească.

Cum a slăbit Mirabela Dauer în izolare

Odată cu începutul pandemiei de coronavirus, Mirabela Dauer şi-a făcut cont de Tik Tok unde şi-a ţinut fanii la curent cu activităţile ei de casă. A muncit în grădină alături de câteva prietene şi cât a stat izolată a reuşit să slăbească 4 kilograme.

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

„Da, am slăbit. Cam vreo 4 kilograme am reuşit să dau jos. Mă simt foarte bine”, a dezvăluit cântăreaţa invitată în emisiunea ”La Măruţă”.

Artista a mărturisit că este foarte pofticioasă şi, cu toate astea, a reuşit ca în perioada izolării să nu se confrunte cu kilogramele în plus, ci în minus, mai ales că a dezvoltat o pasiune pentru mâncarea chinezească, în special pentru sushi.

În urmă cu trei ani, Mirabela Dauer a reuşit să slăbească 14 kilograme, ceea ce a însemnat un record pentru celebra artistă.

„Am slăbit 14 kilograme. Eu nu pot să ţin regim pentru că sunt o gurmandă. În schimb, beau apă fiartă cu lămâie pe stomacul gol, dimineaţa. Mi s-a strâns stomacul. Mi-am propus să slăbesc. Îmi e foarte bine din toate punctele de vedere. Mi-am făcut aşa un mod de viaţă. Când mă trezesc îmi beau apa cu lămâie şi apoi trebuie să stau o oră şi apoi beau cafeaua şi ce mai am nevoie”, a declarat Mirabela Dauer pentru ”Dincolo de aparenţe”.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: