TOP Glamour

WINTER BEAUTY TIPS
  • Publicat:
TOP Glamour
TOP Glamour

Aliatul nr. 1 impotriva frigului: crema hidratanta. In sezonul rece, tenul tau are nevoie de o ingrijire speciala. Hidratare, hranire si protectie, acestea sunt cele trei mari componente ale ei. Din cauza temperaturilor scazute, a prafului si a noxelor, pielea fetei este extrem de sensibila si de vulnerabila. Multa vreme, industria cosmetica a mizat pe efectele benefice ale substantelor sintetizate in laborator. Unele dintre acestea au fost insa inlocuite treptat cu extracte naturale din plante, care nu provoaca alergii si nu irita pielea. Hidratarea este cerinta primordiala a oricarui tip de ten. Studiile au aratat ca pielea noastra are un factor natural de hidratare care poate fi echivalat cu brio daca folosim cremele de fata cu principii active din belsug. Cerealele, strugurii, ceaiul verde si maslinele sunt surse importante de principii active, care pot revigora tenul, redandu-i tonusul si prospetimea. Combinate cu vitaminele C si E, cu coenzima Q10 sau cu derivatii de acid hialuronic, extractele naturale previn deshidratarea accentuata si distrugerea fibrelor de colagen si elastina.

Pregateste-ti tenul pentru machiaj

Primul pas: exfolierea
Inainte de a incepe sa-ti aplici machiajul, spala-te pe fata cu apa calduta (niciodata foarte calda!) si foloseste o masca exfolianta (nu mai des de doua ori pe saptamana). Daca ai un ten prea sensibil, care se irita usor, renunta la crema si aplica o masca pe baza de fructe si enzime.

Pasul al doilea: hidratarea
Imediat ce ti-ai inlaturat masca, foloseste o crema hidratanta care sa contina acid hialuronic sau glicerina. Insista pe zona gatului, a nasului si a gurii. Nu uita de hidratare nici seara, dupa ce
te-ai demachiat. O crema cu pantenol este foarte bine venita. Face minuni in timp ce dormi!

Pasul al treilea: fortificarea
Trebuie sa acorzi o atentie deosebita ochilor si buzelor. Este indicat sa folosesti inainte de machiaj o crema speciala pentru ochi. Aplic-o in jurul acestora si dimineata, si seara. Nu uita de balsamul pentru buze, care trebuie sa contina printre ingrediente uleiuri naturale, dar nici un strop de acid salicilic.

Lectii de frumusete
Trebuie sa stii ca look-ul perfect merge mana in mana cu un ten sanatos, impecabil, luminos. Daca pielea ta va arata minunat, atunci si tu vei arata la fel. Ai grija sa ai mereu sprancenele aranjate si ochii sclipitori; tine minte insa, frumusetea moderna nu inseamna sa porti tone de machiaj, inseamna in primul rand sa fii sanatoasa – asta te va face sa radiezi!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Hair Style London
Hair Style London
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân