Machiaj în funcţie de forma feţei – învaţă să te machiezi corect!

Nu există reguli fixe în ceea ce priveşte arta machiajului, iar tendinţele se schimbă de la o zi la alta. Dacă săptămâna trecută se purta machiajul „smokey-eyes”, astăzi, make-up artiştii îţi vor spune că e la modă cu totul altceva. Şi atunci, care variantă ar trebui să o credem?
  • Publicat:
Machiaj în funcţie de forma feţei - învaţă să te machiezi corect!

Nu există reguli fixe în ceea ce priveşte arta machiajului, iar tendinţele se schimbă de la o zi la alta.

Dacă săptămâna trecută se purta machiajul „smokey-eyes”, astăzi, make-up artiştii îţi vor spune că e la modă cu totul altceva.

Şi atunci, care variantă ar trebui să o credem?

 


Deşi există sute de tipuri de machiaje, în funcţie de forma feţei tale, există câteva sfaturi simple pentru a obţine look-ul perfect!

Specialişti celebri în make-up îţi dau câteva sfaturi despre cum să te machiezi în funcţie de forma feţei tale. Află şi tu chiar acum!

Machiaj pentru forma feţei rotundă

Machiaj pentru forma feţei pătrată

Machiaj pentru forma feţei ovală

Machiaj pentru forma feţei triunghiulară

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”