Dr. Dana Miricioiu

Dr. Dana Miricioiu, specializată în chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 1994.

A lucrat în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București până în anul 2007, când a pus bazele propriului cabinet Dr. Dana Miricioiu.

În perioada în care a lucrat în cadrul Clinicii de Chirurgie Plastică Microchirurgie Reconstructivă, în paralel cu activitatea de cercetare științifică, a lansat împreună cu SUUB și Fundația Hope for a Life (a cărei membră fondator și președintă este) programul Acord de depistare precoce a cancerului de sân și reconstrucție mamară postmastectomie – program care s-a desfășurat pe parcursul a 3 ani.

Toată experiența acumulată de Dr. Dana Miricioiu în această perioadă s-a materializat în cartea „Învață să învingi – Cancerul de sân se poate vindecă”, care are că scop informarea corectă și educarea femeilor în tot ceea ce privește cancerul de sân.

Dr. Dana Miricioiu este membră a “American Academy of Anti-Aging”, dar și a altor organizații de profil naționale și internaționale, participând regulat la cursurile și congresele organizate de către A4M.

A introdus în România tehnici noi de menținere a sănătății pielii prin intervenții laser, fiind proprietara celor mai performanțe tehnologii laser folosit în tratamentele estetice, în reconturarea și remodelarea corpului, fabricate de renumită companie Sciton, SUA. Acestea continuă să se claseze conform “The Medical Spa MD Physician Report”, ani la rând, pe locul întâi în cadrul intervențiilor estetice minim și non-invazive, fiind cele mai folosite laser în cabinetele medicale din lume, obțînând cel mai ridicat punctaj din punct de vedere al performanțelor clinice obținute, dar și al siguranței pacientului.

Dr. Dana Miricioiu colaborează de foarte mulți ani cu o echipă de medici, chirurgi plasticieni, anesteziști, medici specializați în boli de metabolism și de nutriție, toți puși în slujba pacienților, din dorința de a redă acestora încrederea în sine.

Experiență profesională  Dr. Dana Miricioiu potrivit CV-ului:

2007 – prezent — manager al clinicii Class MediSpa, clinică de chirurgie plastică și intervenții estetice cu laser
2006 – prezent - membră a American Adacemy of Anti-Aging
2000 – 2007 — Medic specialist, Clinică de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă Spitalul Universitar de Urgență București; doctorand, asistent cercetare
februarie 2000 — membră a Departamentului de Transplant de Țesuturi din cadrul Institutului de Cercetări de Medicină Comparată
2000 — membră a Societății Academice Române de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă
ianuarie 1998 – septembrie 2000 — preparator universitar în cadrul catedrei Medicală-Toxicologie a Facultății de Medicină Veterinară București.

Dr. Dana Miricioiu a introdus în România tehnici noi de menținere a sănătății pielii prin intervenții laser, fiind proprietara celui mai performant tip de laser folosit în tratamentele estetice, fabricat de Sciton, USA.

Acesta s-a clasat la începutul anului 2012 pe locul întâi, conform “The Medical Spa MD Physician Report”, fiind cel mai folosit laser în cabinetele medicale din lume obțînând cel mai ridicat punctaj din punct de vedere al performanțelor clinice obținute, dar și al siguranței pacientului.

Dr. Dana Miricioiu: Am descoperit dieta care te scapă de nutriționist

Dr. Dana Miricioiu: Am descoperit dieta care te scapă de nutriționist

Dr. Dana Miricioiu, chirurg estetician, a declarat în cadrul unei discuții cu medicul nutriționist Mihaela Bilic că a reușit, printr-un efort considerabil, să aducă și în România produsele din gama nupo pentru înlocuirea cu succes […]